Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Страст за Лъва, Рибите рисуват един нов свят

Овен – Вашите реакции днес ще бъдат непредсказуеми, така че хората около вас ще бъдат объркани и няма да знаят как да реагират и как да се отнасят с вас. Научете се да контролирате емоциите си, а не те вас.

Телец – Днес трябва да се погрижите за здравето си, да възстановявате силите си и да разтоварите нервната система от вашите преживявания. Концентрирайте се върху разработването на нова стратегия и тактика за бъдещите си действия.

Близнаци – Днес ще срещнете човек, който ще промени перспективата, от която виждате света и ще ви изпълни с оптимизъм. Вашата гъвкавост ще ви позволи да се адаптирате към всяка ситуация.

Рак – Във вас бушуват важни чувства, които няма да можете да игнорирате и ще искате да ги споделите с някого. Трябва да е човек, на когото се доверявате безрезервно и който вече е доказал своята лоялност към вас.

Лъв –
С вашето спокойствие и позитивност ще бдете живо вдъхновение за околните. Страстта днес ще изпълни тялото ви и ще залее мислите ви с романтични фантазии и спомени. Ако имате партньор до себе си, намерете начин да прекарате качествено времето си.

Дева – Предприемете прости стъпки за подобряване на вашето физическо, психическо и емоционално здраве. Най-важните връзки в живота ви днес ще бъдат ваш приоритет и ще искате да ги укрепите на всяка цена. Приятели, роднини, партньор…

Везни – Днес настроението ви до голяма степен ще зависи от хората около вас, така че изберете вашата компания внимателно. Прекарайте възможно най-много време, дори и по телефона, с хора, които вярват, че всичко е възможно и че слънцето идва след дъжда.

Скорпион –
Парите не растат по дърветата, внимавайте как се държите не само с финансите си, но и с материалните неща, които притежавате. Вероятно ще трябва да завършите редица задачи за кратък период от време и това ще създаде напрежение.

Стрелец –
В този ден наистина ще се чувствате по-добре, ако сте постоянно в движение, но се опитайте да не се претоварвате поради прекомерна активност. Добре е да отделите време лично за себе си, да правите това, което харесвате.

Козирог –
Добро време за любов, когато положителното отношение дава най-добри резултати. Днес имате много възможности да подобрите комуникацията с партньора си. Не се отказвайте и се възползвайте.

Водолей –
Днес е подходящо време да сте по-близо до семейството си, да се грижите за тях, да участвате в техните дела. Обърнете повече внимание на близките си и им оказвайте цялата възможна помощ. Малките семейни радости ще направят деня ви по-приятен.

Риби – Готови сте да преминете отвъд пределите на обичайното. Неочаквани събития ще преобразят ежедневието ви и ще събудят творческата ви мисъл. Може би е напишете стих, песен, рисунка, ще създадете нов модел, проект или домашна рецепта ...