Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, бъдете по-смели в любовта. Оптимистичен ден за Козирога

През този ден е препоръчително да се ограничи комуникацията или поне да не се изключват неприятните разговори. В противен случай, всичко може да завърши с натрупването на отрицателна енергия и кавга.

Овен – Днес ще ви трябва бърза реакция, действия, инициатива, но се опитайте да намерите баланс, така че да няма прекомерно потребление на вашата енергия, както и материални ресурси. Възможни са провокации от партньори или конкуренти, опитайте се да избегнете конфликти.

Телец – Денят е неблагоприятен за сериозна работа, следователно, ако няма възможност да го пропуснете, като например почивен ден, трябва да се съсредоточите върху решаването на вторични работни въпроси, без които обаче не можете да минете.

Близнаци – Може да отнеме повече време за изпълнение на текущите задачи, отколкото сте планирали. Вие сте популярни сред противоположния пол, намерете начини за хармонично съчетаване на мъжките и женски принципи.

Рак – Днес е по-добре да не правите нищо набързо, защото по този начин можете да изпълните всяка, дори и най-простата задача по начин, който от своя страна ще доведе до "ефект на доминото", когато грешка следва грешка.

Лъв – Мистерии, тайни могат да бъдат изяснени, грешки или умишлено невярна и изкривена информация може да се разкрие. Акцентът ще бъде добавен към вътрешните, скрити процеси. Има усещане за напрежение, възникват много въпроси, свързани с работа и други.

Дева – Не поемайте сериозни задачи - те няма да бъдат увенчани с успех. От комуникацията с други хора - не само непознати, но и близки и приятели е по-добре да се откажете, това няма да доведе до нищо, освен досадни спорове, кавга, която да продължи дълго време.

Везни – Денят, в който можете и трябва да се отървете от това, което е надживяло времето си – както стари неща, които не сте носили от дълго време, така и връзки, които отдавна не ви носят полза или удоволствие.

Скорпион – Не е най-добрият ден за активни действия – както в професионалния, така и в личния живот: във всеки случай е желателно да сте пасивни, или дори по-добре – изобщо да не правите нищо.

Стрелец – Има няколко важни въпроса, които ще трябва да решите. Опитайте се да бъдете възможно най-дискретни и да предприемете действия в точното време. Що се отнася до любовта и романтиката, трябва да поемете инициативата в свои ръце.

Козирог – Няма нужда да изпълнявате много задачи едновременно, сега можете да се отпуснете и да правите всичко последователно. Днес ще чувствате повишен оптимизъм, чувство за собствено достойнство.

Водолей – Имате много повече сила и енергия, отколкото в предишния период. Но тази енергия може да не се освободи по най-добрия начин, а чрез кавги и разправии с партньори. Възможни са остри противоречия и конфликти с колеги и служители.

Риби – Търсите отговори и решения. Не забравяйте обаче, че много зависи от ъгъла, от който гледате на нещата. Ако промените гледната си точка и погледнете нещата по различен начин, решението ще дойде само при вас.