Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, денят е идеален, за да завършите всичко недовършено! Риби, бъдете търпеливи

Светът днес се управлява от много трудна и неблагоприятна за човека енергия. На този ден много енергийни вампири ще искат да излеят отрова в душата ви и да отнемат силите ви. Ето защо е по -добре да ограничите контактите.

Овен – Трябва да сте по-гъвкави относно личните си цели, ако искате да ги постигнете скоро. Имате по-добър контрол над чувствата си и това се отразява добре на отношенията ви с партньора ви. Доходоносни възможности могат да се появяват съвсем неочаквано.

Телец
– Много неща се случват около вас, но вие се наслаждавате на цялата динамика, така че ще се чувствате наистина добре през целия ден. Ще бъдете в настроение за флирт, а необвързаните – за кратко приключение.

Близнаци – Днес ще бъде трудно за другите да ви разберат, най-вече заради начина ви на изразяване. Опитайте се да бъдете по-директни и ясни, ако искате вашата идея да бъде разбрана. През деня е възможно да се чувствате изключително уморени.


Рак – На работното място или у дома трябва да останете спокойни на всяка цена днес. Избягвайте напрежението и споровете. Този ден е малко странен и ще трябва да бъдете особено внимателни и относно финансите си. Някои ситуации могат да съдържат подводни камъни.

Лъв – Трябва да се съсредоточите върху работата си днес, което ще изисква цялата ви концентрация и внимание. Чувството ви за хумор ще ви бъде от голяма полза и ще ви помогне да избегнете всички днешни конфликти.

Дева – Това не е най-лесният ден за вас, но се опитайте да не позволявате на стреса да ви надделее или ще се окажете удавени в капка вода. Организирайте се, за да станете по-ефективни. И не забравяйте да оставите разума и логиката да ви ръководят.

Везни – По пътя ви винаги ще има предизвикателства. Не позволявайте на вашия песимизъм да надделее, защото това само усложнява проблемите ви. Организирайте се, приемете подходящи тактики и ще успеете да реализирате всичките си планове.

Скорпион – Може да изпитате известно напрежение с партньора си днес. Не казвайте нищо, за което може да съжалявате. Не позволявайте на ненужни недоразумения да развалят иначе прекрасния ден.


Стрелец – Това е идеалният ден за уреждане на всичко незавършено по време на работа. Трябва да сте внимателни по отношение на финансите си. Оставете финансовите сделки за друг ден. В момента всичко върви сравнително добре и това е вашият шанс да си починете.

Козирог – Пред вас е един от онези дни, в които трябва да скочите на крака и да започнете да действате от ранната сутрин. Може да сте малко колебливи, но не позволявайте това да ви притеснява. Ще се чувствате чудесно, ще бъдете позитивни и усмихнати.

Водолей – Ключовата дума за днес е действие! Много е възможно да почувствате голям прилив на положителна енергия, която ще ви тласне напред. Насладете се на вятъра в косата си и освободете най-дълбоките си емоции.

Риби – Поемете дълбоко въздух и намерете начин да освободите най-дълбоките си емоции. Не бързайте и се научете да бъдете търпеливи. Ще се чувствате чудесно през целия ден и ще бъдете пълни с енергия, само не забравяйте, че трябва да намерите малко време за почивка.