Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес е ден за ново начало

Овен – Днес ще трябва да покажете организираност и решителност, да се съсредоточите върху официалните планове и ангажименти. Не трябва да назначавате на този ден неформални събития, свободни инициативи, романтични срещи.

Телец – Докато съдбата ви е благосклонна към вас и разчиства пътя ви, добре е да извлечете всичко възможно от ситуацията. Можете да укрепите позициите си, но това ще стане през втората половина на деня.

Близнаци – На този ден ще трябва да играете „втора цигулка”, но това съвсем не значи проява на слабост или загуба. Обичате да нарушавате правилата, искате да правите нещата по свой собствен начин. Склонни сте към индивидуализъм, не се интересувате от взаимодействие с другите и не искате да се съгласявате с никого.

Рак – В този ден нараства вашата чувствителност и уязвимост. Самоувереността ви може да бъде подкопана от някой друг и ще се нуждаете от емоционална подкрепа и вдъхване на малко самочувствие. Не бързайте с важните решения.

Лъв – Този ден ще се посветите на рутинните неща, независимо дали в служебните, или личните дела. Можете лесно да разстроите другите с груби думи, дори и да не го искате. Най-добрата стратегия днес ще бъде да говорите по-малко и да слушате повече.

Дева – Днес сте в привилегировано положение, дори да не го признавате. Не си позволявайте да отидете твърде далеч, за да не съжалявате по-късно. В зависимост от индивидуалната ситуация, трябва да следвате собствените си творчески намерения, професионален или родителски дълг, любовни симпатии, планове за почивка или други морални нагласи.

Везни – Не е време да се вземат решения за големи промени, обстоятелствата все още не са узрели. Бунтарското настроение не ви дава почивка, имате желание да изразите всичко, което се е натрупало в душата ви.

Скорпион – Въображението ви събужда смели идеи, имате желание да се измъкнете от комфортната зона и да промените живота си. Дори и да искате повече вълнения и приключения, не сте готови да жертвате своята стабилност и да се потопите в неизвестното. Вместо да правите драстични промени, по-добре е да разгледате по-приемливи опции.

Стрелец – Днес е по-добре да отдадете приоритет на целевата комуникация. Това е подходящо време за разговор с работодателя, посещение в институциите, на специализиран лекар. Първоначалният импулс за действие ще изчезне и можете да се откажете от новия проект толкова бързо, колкото сте решили да започнете.

Козирог – Спрете да чакате, сега е точното време да направите това, за което копнеете. Нужно е малко повече да балансирате живота си, ако не искате да навредите на хората, които са наистина близо до вас.

Водолей – Първата половина на деня не е най-добрият момент за спонтанни инициативи и неформални акции. Възможно е вашето романтично настроение днес да бъде помрачено от едно неприятно недоразумение.

Риби – Имате толкова много противоречиви желания, че е трудно да решите на какво да отдадете предпочитание. Освен това думите ви не идват лесно, може да бъде трудно да се обясни позицията ви на другите.