Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес е вашият ден

Овен – Изведнъж ще изпитате чувство за свобода и ще почувствате невероятно спокойствие. Възползвайте се от енергията, която извличате от любовта, и направете хода, който сте се страхували да направите от дълго време.

Телец – Напрежението в семейните отношения може да бъде провокирано от факта, че някой иска да има всички права у дома. Това често е борба за власт или желание да се притежава партньора. Необходимо е да се обмисли - дали наистина е любов, или част от егоистичното чувство за собственост, която е на една миля далеч от истинските чувства.

Близнаци – Понякога най-хубавите пътища са тези, по които най-малко се минава. Днес бъдете различни от останалите, отделете се от тълпата и поставете своя уникален печат в света. Не се притеснявайте, ако другите говорят зад гърба ви. След добрия кон винаги се издига прах.

Рак – Винаги има шанс да направите живота си по-добър живот. Мислете положително и бавно се придвижвайте към целта си. Вашата интуиция ви подсказва кога да вървите право напред с десния си крак.

Лъв – Погрижете се за вашето емоционално състояние точно сега, особено ако имате предизвикателни проблеми в любовната си връзка в този момент. Може да се чувствате романтично неспокойни, но има основни нужди, които първо трябва да се погрижите тях да задоволите, преди да можете да намерите баланс по сърдечните въпроси.

Дева – Искате да бъдете честни с този, когото обичате, но също така искате да сте честни и със себе си и това означава да отделите известно време в относителна тишина, спомняйки си за вашите страстни планове и лични приоритети.

Везни – Отворете социалния си чадър и съберете колкото се може повече хора под него. Колкото по-голяма е вашата компания днес, толкова по-щастливи ще бъдете. Може да откриете, че имате таен обожател, който отдавна ви наблюдава, но не казва и дума.

Скорпион –Възможно е днес да не се чувствате много приятелски настроени. Предпочитате да останете у дома и да не виждате и да не говорите с никого. Ако вашата нужда от самота е толкова силна, моля, направете го.

Стрелец – Просто се чувствате страхотно, без да знаете откъде идва доброто ви настроение. Дори не се опитвайте да го разберете. Просто се наслаждавайте на деня, на всичко. Всички земни неща трябва да бъдат оценени, защото нищо не трае вечно.

Козирог – Опитайте се да видите хората в добра светлина. Отпуснете се и не бъдете потиснати от вашата вътрешна драма. Потърсете задоволство в някой творчески проект. Правете нещо, което обичате, което ви прави истински щастливи.

Водолей – Всичко тече, всичко се променя, дори ако искаме да спрем времето. Луната е приятелски настроена днес. Използвайте възможността да поправите това, което сте направили последните дни, въпреки че не можете да поправите на сто процента стореното.

Риби – Вие ще бъдете наясно с вашите емоции и ще сте селективни в това, с кого си прекарвате времето. С партньора си използвайте добрите моменти, които животът предлага, и връзката ви ще премине през хармоничен период.