Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес се сбъдват най-смелите ви мечти!

Овен –За вас този ден е успешен. Има възможност да се постигне значителен професионален успех, да докажете превъзходство над конкурентите, да се решат сложни проблеми. Но победите не ви правят твърде щастливи, защото са придружени от трудности в отношенията с колеги.

Телец – Вероятно ще трябва да вземете трудно решение. Може да има финансови проблеми. Ще бъде трудно да се постигне разбирателство с любимия човек, вашите предложения не се приемат, идеите се посрещат критично.

Близнаци – Колкото по-малко знаят другите за вас, толкова по-добре. Не споделяйте тайни. Не се изключват случайни срещи с хора, които сте не сте виждали и чували напоследък. Ще може да възстанови връзките.

Рак – Всичко не е толкова лошо, колкото си мислите, но не и толкова добро, колкото бихте искали. Късметът се усмихва само на тези, които не разчитат на него, а действат самостоятелно и упорито.

Лъв – Денят ще бъде успешен за тези, които са морално готови да се отърват от нещата, връзките и плановете, които са загубили своята значимост. Трудно ще се запазва спокойствие в общуването с другите. Лесно могат да възникват разправии.

Дева – Бъдете много придирчиви днес към вашите контакти, разчитайте на здравия разум, интуицията може да ви подведе. Отделете повече време на семейството си. Отнасяйте се внимателно към тях.

Везни – В следобедните часове може да се появи чувство на умора и емоционална празнота. По това време е по-добре да ограничите контактите, тъй като негативните индивиди могат да се възползват от вашето състояние, за да постигнат собствените си цели.

Скорпион – Възможни са трудности в отношенията с колеги. Чувствате, че се превръщате в обект на завист, което се прикрива зле и това допринася за емоционалното ви състояние. Семейните ви дела днес се нуждаят от внимание.

Стрелец – Възможни са приятни изненади от личен характер, може да има неочаквани признания, невероятни романтични срещи. Много представители на знака ще се почувстват като герои от една приказка, в която се сбъдват най-невероятните мечти.

Козирог – Ако не планирате нищо специално за този ден, той ще премине без загуба. Но тези, които чакат нещо изключително, най-вероятно ще бъдат разочаровани. Възможни са спорове и конфликти с хора, които сте смятали за съюзници. Не е изключено разочарование от приятел или любим човек.

Водолей – Днес е желателно да се откажете от експериментите и да бъдете възможно най-внимателни. Избягвайте всякакви нововъведения, с изключение на най-необходимото, не бързайте да въвеждате промени.

Риби – Ще има много изкушения, но трябва да знаете, че има вероятност да срещнете неприятни последствия, ако следвате желанията си. Денят е абсолютно непригоден за решаване на финансови въпроси.