Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес сте с приповдигнат дух и ще се чувствате вдъхновени

Овен – Ще имате възможност да разширите сферата на своето влияние. Възможно е да завоювате нови позиции, да се представите по-добре пред другите, да завършите важен етап от вашата работа или просто да се окажете в точното време на точното място.

Телец – Прекомерното самочувствие може да се превърне в проблем. Опитайте се реално да погледнете на нещата и не вярвайте на тези, които обещават твърде много. С някои хора трудно ще намерите общ език, колкото и да искате и да опитвате.

Близнаци – Очаква ви спокоен ден. Добро време за укрепване и развитие на отношенията в семейството. Днес ще трябва да проявите находчивост, за да се справите с нестандартна ситуация. Починете си добре, за да имате сила и енергия за следващия ден.

Рак – В личните отношения не оставяйте чувствата да вземат връх над разума. Под въздействие на някои преживявания може да се чувствате объркани или разколебани. В момента не сте съвсем обективни да видите реалността такава, каквато е.

Лъв – Няма смисъл да бързате или да преследвате цели - все пак нищо не зависи от вашите решения и желания. Ситуацията ще се развие без участието ви, така че звездите ви съветват да се отпуснете и да се оставите на течението.

Дева – Днес ще имате склонност леко да надценявате своите възможности и сили, готови сте и за определени рискове. Към това ви подтикват обзелите ви чувства на оптимизъм и ентусиазъм, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна.

Везни – Днес е необходимо да бъдете по-сдържани и да не се поддавате на случайните си пориви. В известен смисъл няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото. Добре е да контролирате желанията си, особено когато се касае за материални разходи.

Скорпион – Ще бъде възможно да се приложат някои стари идеи, да се върнете към планове, които преди това не сте могли да реализирате. Човек от близкото ви обкръжение се нуждае от вашето внимание. Отделете време да поговорите и заедно да решите проблемите.

Стрелец – Днес ще бъдете с приповдигнат дух и ще се чувствате вдъхновени. Може да срещнете проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако управлявате превозно средство. Потърсете си добра компания, за да не се чувствате самотни и ще прекарате хубави моменти.

Козирог – Днес собствените ви дела и желания ще бъдат на първо място. По-добре се въздържайте от поверителни разговори с другите, както и от излишни прояви на добрина. Най-добрата тактика е да се държите естествено.

Водолей – Като цяло денят ви ще е добър и спокоен, въпреки че може да се появи леко напрежение. В разговорите ще проявите изтънчено остроумие. Тези, които ще попаднат в неприятни ситуации ще се измъкнат с изумителна находчивост от тях.

Риби – Настроението ви ще е променливо. Понякога дребни неща ще ви накарат да изгубвате търпение. Не споделяйте тайните си и желанията с никого. В края на деня е вероятно да получите важна информация.