Автор
Woman.bg

Стрелци, ето какво казва вашият таро хороскоп за декември (видео)

Този месец ви предстои съдбовен избор – какви искате да бъдете в този живот и каква е връзката ви с околните. За да вземете най-правилното решение за вас, придържайте се към личните си убеждения и ценности. Консултирайте се с близки, които споделят вашия начин на мислене. Не всяко решение се взима лесно. Изправени сте пред сериозна морална дилема и е добре да обмислите всички последствия преди да действате. Ще ви се наложи да направите компромис с нещо, което е важно за вас. Това е най-добрият ход за запазване на психическото ви здраве.

В работен план сте възпрепятствани от хора или обстоятелства, които пречат на амбицията и поставените ви цели. Научете се да се адаптирате и бъдете по-гъвкави, за да излезете от ситуациите. Помислете за други начини и средства за реализация на вашите планове. Не губете самочувствието си и не се поддавайте на провокации!



Любовниците индикират, че сте на прага на красива духовна връзка. Вярвате, че сте намерили своята сродна душа и това ви прави щастливи. За тези от вас, които все още не са – ще се случи много скоро. Уплътнете времето до тогава с личностно развитие и нови начини да обичате себе си. Преди да започнете новата връзка, уверете се, че сте се спрели на най-подходящия партньор за вас. Ако гледате в една посока и появата този човек подобрява живота ви – не се колебайте!

Коледният подарък от Съдбата за вас е любов. Някои от вас ги очаква сватба, други начало на романтична връзка, изпълнена с хармония и красиви споделени емоции. Любовта към приятелите и семейството също не остава на заден план. Окриляващо вдъхновение за предстоящата година!

Автор: Мира Маринова