Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, февруари ви носи нови проекти и успех в личен план

Скъпи Стрелци, небето през февруари продължава да е благосклонно и този месец към вас. Ще се засили вашата креативност и вашата дързост. Преливащи от енергия, вие работите за успеха на вашите проекти и споделяте с хората около вас дружелюбност, която поддържа вашия ентусиазъм. Ще привлечете внимание към работата си и ще се възползвате от аура, която ще ви донесе много успехи.

Отлично време за финансови инвестиции, ще има много благоприятни възможности за предприемане на нови проекти и професионално израстване. Бъдете много внимателни към възможностите, които идват по пътя ви и не отхвърляйте нито една. Звездното влияние ще благоприятства професионалното ви признание, ще привлечете това, което искате, стига да имате обективни цели.



Февруари носи задоволителен и динамичен ритъм на живот, но от друга страна, вие няма да сте готови за такава сериозна „надпревара“. Ако не сте сигурни в способностите си, не се колебайте да откажете допълнителни задължения, защото не можете да направите всичко наведнъж. Освен това през втората половина на месеца ще изместите фокуса си върху любовните отношения. Не позволявайте на работата да застраши любовта ви.


Венера поставя личния ви живот в центъра на нещата, а Юпитер подсилва вашият блясък. Подобрявате условията си на живот, но трябва да комуникирате така, че да постигате единодушие, а не противоречия. Ако сте във връзка, е идеален период за разпалване на пламъка, организиране на бягство за двама и подновяване на отношенията с красива сантиментална и чувствена интензивност.

Ако сте необвързани, това е моментът да използвате активите си, за да намерите своята сродна душа. Няма да останете незабелязани и можете да разчитате на вашия магнетизъм, за да уцелите целта.