Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, любовният ви живот е във възход. Водолеи, проблемите се разрешават

Овен – Марс ви дава енергията да се изправите срещу всичко, което възникне, но бъдете внимателни, защото вашето импулсивно отношение може да генерира напрежение. Бъдете много внимателни и в начина, по който се обръщате към другите.

Телец – Ще започнете постепенно да забелязвате, че ставате много енергични и активни. Звездите ви даряват силата, от която се нуждаете. Отправете тази енергия към конкретна задача или цел, старайте се да не я пилеете напразно.

Близнаци – Не се опитвайте днес да поемете повече работа, отколкото можете да свършите. Малцина ще са способни да оценят усилията ви. Вечерта се опитайте да отделите повече време за себе си и здравето си.

Рак – Вие сте повече емоционални, отколкото рационални. Ще трябва да се заобиколите с хора, които да ви накарат да се почувствате в безопасност. Луната ви носи възможности, от които трябва да се възползвате.


Лъв – Засилва се вашата креативност и желанието ви да правите много неща. Ще предадете вашата позитивност на хората, които са около вас. Няма да ви липсва смелост или решителност, за да се изправите пред предизвикателствата, които животът поставя пред вас.

Дева – Не сдържайте силната си енергия, а се опитайте да я насочите в правилна посока. Стремете се да вярвате в себе си и своите възможности повече, защото по този начин увеличавате процента на успеха си.

Везни – Луната увеличава вашия оптимизъм и премахва от живота ви призрака на несигурността. Атмосферата на дома ви ще бъде малко превъзбудена, но вие знаете как да я успокоите. Ще имате много причини да се чувствате доволни от себе си.

Скорпион – Ще трябва да останете гъвкави и отворени към предложенията на партньора си, като същевременно предприемате някои инициативи и показвате динамика в усилията си да подобрите нещата.

Стрелец – Добре ще е да се съсредоточите твърдо и решително върху своите отговорности. Не изоставяйте целите си, дори ако обстоятелствата в момента не са благоприятни за вас. Любовният ви живот постепенно се стабилизира.

Козирог – Днес трябва да направите някои умни маневри, като се възползвате от богатия си опит и максимално от всички възможности. Вие сте делови, справяте се добре с финансовите въпроси.

Водолей – Всичко изглежда върви по план и това ви носи значителна радост. Навлизате в особено творческа фаза, по време на която енергията и динамичността ви ще ви помогнат да излезете с иновативни решения за всеки проблем.

Риби – Може би днес няма да можете да разрешите всички проблеми или да дадете незабавен отговор на всеки възникнал въпрос, но ще имате сили и търпение да изчакате подходящия момент. Луната ви насърчава да се борите за това, което искате.