Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, не реагирайте рязко! Водолеи, движете се смело напред

Този ден е много динамичен, активен и изпълнен с радост. Приятелството и партньорството играят голяма роля в живота ни.

Овен – Може да си имате работа с хора, които се чувстват по-слаби от вас, така че внимавайте да не „прегазвате“ никого. По същия начин те не трябва да служат като извинение, за да вървите по-бавно или да правите по-малко, отколкото знаете, че е необходимо.

Телец – Днес е положителен ден за връзката ви, като ви дава възможност да се насладите на прекрасна романтична вечер с любимия човек. За необвързаните неочаквана среща може да изпълни живота им с цвят и да ги накара да погледнат на всичко с други очи.

Близнаци
– Днес може да се почувствате как се въртите като муха без глава. Прекарайте уикенда, правейки точно това, което обичате. Наспете се добре. И какво ще кажете за едно вечерно парти, независимо дали само с партньора си ще бъдете или ще има и приятели?



Рак – Говорете с партньора си за нещата, които искате, за вашите желания и страсти ... Това е ден, в който един обикновен разговор може да прерасне в изпълнение на вашата мечта. Но не очаквайте, че някой може да чете мислите ви.

Лъв – Днес ще можете да се впишете във всяка група (компания) и да блеснете във всеки разговор с остроумието си. Възможно е да се срещнете с човек с потенциал за ново приятелство чрез социалните мрежи.

Дева – Хората около вас сякаш създават още по-голям хаос. Вместо да се почувствате облекчени, може да срещнете още повече недоразумения и усложнения. Може би е време да разчитате само на себе си и да вземете нещата в свои ръце.

Везни – Няма да ви се налага да правите много, за да бъдете център на вниманието, но въпреки това наистина заслужавате този момент. Потвърждаваме го, в този ден наистина сте звездата на зодиака, без евентуално обсъждане. Продължете в тази посока, усилията ви се отплащат.


Скорпион – Животът е непредвидимо пътуване и ще се почувствате много по-добре и ще пътувате по-безопасно, ако намалите очакванията си. През уикенда се посветете на музиката и поезията, както и на творчеството и любовта.

Стрелец – Имате огромно количество ентусиазъм, който ви помага и ви тласка напред. Внимавайте да не реагирате рязко и импулсивно. Особено ако се движите по нов път и не знаете накъде води. Внезапните решения могат да ви доведат до незавидно положение, така че внимавайте, когато поемете по пътя, който сте избрали.

Козирог – Можете да реагирате внезапно на дадена ситуация, без първо да помислите. Опитайте се да контролирате агресията си, особено когато сте зад волана. През уикенда се отървете от всички ненужни мисли и се посветете на себе си. Бъдете хедонисти.


Водолей – Това е подходящият момент да преосмислите сегашната си ситуация. Агресивният подход към промяната означава, че трябва да се отървете от неща, които вече не ви служат. Движете се напред смело, вместо колебливо.

Риби – Днес ще бъдете много непосредствени. Инстинктивно ще знаете как да се позиционирате в определен момент, особено в кризисни ситуации. Вероятно ще действате с пълна пара и ще работите с пълна ефективност.