Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, очаква ви един страхотен ден! Козирози, късметът е с вас

Избягвайте суматохата, бързането, просто трябва да се оставите на течението на живота, а не суетно да пляскате с ръцете си по водата. Наблегнете на пасивността и почивката.

Овен – Днес е важно да правите всичко точно навреме. Денят е благоприятен само за добре обмислените действия. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и да изкарате вечерта в пълно спокойствие и почивка.

Телец
– Възможно е да имате не малко грижи през днешния ден. Не се препоръчва голям размах в действията. Внимавайте при оформяне на документите, а ако имате да водите преговори, те могат да не доведат до очакваният успех.

Близнаци – Има опасност да възникнат проблеми, които ще се нуждаят от търенето на компромисно решение. Старайте се да бъдете по-сдържани в отношенията си. Възможно е да почувствате леко неразположение през деня.


Рак – Днес може да ви се породят някакви съмнения относно някого, но първо се убедете, че не грешите, че наистина е така и чак тогава давайте своите оценки и предприемайте действията, които сте намислили.

Лъв –
Вашето мнение е твърде субективно днес и не ви позволява да видите пълната картина на това, което ви вълнува, затова се вслушайте в съветите на близки приятели или роднини. Те ще ви помогнат да вземете правилно решение.

Дева – Добре е се занимавате с решаването на практически проблеми. Не отлагайте за по-късно, това, което можете да свършите днес. Добре ще преминат задушевните разговори в неформална обстановка.

Везни – Днес може да се наложи да балансирате между личните проблеми и служебните. Вашите действия са добре обмислени и конструктивни. Ще успеете да преодолеетe както трудностите, така и да отстраните възникналите пречки.

Скорпион
– Вие сте малко капризни и непостоянни днес. Опитайте се да решите важните проблеми сами, не очаквайте помощ и подкрепа от никого. Колкото по-малко разчитате на другите, толкова по-бързо ще постигнете успех.

Стрелец
– Денят обещава да бъде плодотворен. Това не е толкова поради благоприятни обстоятелства, колкото поради вашата решителност. Подходящо е да завършите работата, която е започната по-рано. Всичко ще ви се получава много добре.


Козирог – Сега късметът е предразположен към вас, а успехът ще придружава тези, които се стремят към него. Ще се почувствате като галеници на съдбата, когато видите как желанията ви се сбъдват и делата ви вървят.

Водолей – Днес ще се радвате на добро самочувствие. Новите идеи ще ви стимулират. Ще се разкрият добри възможности за собственото ви израстване. Достатъчно сте съзрели за дълбоко проникновение и готови за някои промени в живота ви.

Риби
– Днес ще трябва да си починете от бързия ритъм на живота и напрегнатото ежедневие и да останете сами в любимото си кътче. Трябва първо да се научите да се грижите за себе си, а след това за другите.