Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, очаква ви приятен и многообещаващ ден

Овен – Не е необходимо да се придава голямо значение на неприятностите и недоразуменията, които могат да възникнат днес. Скоро започва по-благоприятен период и трудностите ще бъдат забравени. Но на възможностите, които се отварят в средата на деня, не забравяйте да обърнете внимание.

Телец – Днес имате зелена светлина за много неща. Не забравяйте, че оригиналността е ключът към вашия успех. Разграничете се от тълпата, не се опитвайте да приличате на никой друг, бъдете себе си такива каквито сте – нешлифовани диаманти.

Близнаци – Днес всичко, което правите, ще го направите със страст и блясък в очите си, така че резултатите ще бъдат впечатляващи. Обърнете внимание на подробностите. Използвайте всяка свободна минута, за да разговаряте с близките си. Не ги оставяйте да се чувстват пренебрегвани.

Рак – Бъдете упорити! Без значение колко висока планина стои пред вас, можете да достигнете своя връх, ако вложите цялата си енергия, за да постигнете целта си. Гледката от върха ще ви хареса, така че си струва усилията.

Лъв – Покажете на света от какво тесто сте направени, че сте един силен Лъв. Не се впечатлявайте от лустросани ласкателства. Важно е да намерите баланса между професионалния и семейния живот. Направете прекараното време с любимите хора да е с най-доброто качество.

Дева – Чувствайте се свободни да привличате вниманието към себе си, да говорите за вашите успехи и постижения. Колкото повече хора знаят на какво сте способни, толкова по-добре. Ще бъдете склонни да подценявате стойността на парите и съществува риск от прекалено големи разходи.

Везни – Прекрасен ден за бизнес срещи, дискутиране по различни въпроси, както и приятелски срещи. Ще успеете да завладеете вниманието на другите, да ги заинтересувате с вашите идеи и планове. Възможно е да намерите съюзници, които по-късно да станат истински приятели.

Скорпион – Планетарните влияния днес са малко противоречиви (особено в личен план), така че използвайте вашите възможности, но не поемайте рискове. В личните си отношения сте много чувствителни в днешния ден към всеки нюанс.

Стрелец – Спокоен ден, не прекалено плодотворен, но доста приятен и многообещаващ. Лесно е да се харесате на другите, да направите добро впечатление дори на тези, които обикновено са изключително взискателни.

Козирог – Това е денят, в който трябва да имате повече доверие на вашата интуиция. Ако нещо ви подскаже, че определена информация не е вярна, че определена задача не е за вас или че някой е прекалено добър, за да е истина, то вслушайте се във вътрешния си глас. Често сърцето вижда неща, които окото не може да забележи.

Водолей – Въпреки че никое препятствие няма да може да ви застане на пътя към постигане на целите си, бъдете внимателни. Някои от тях не са тези, които изглеждат на пръв поглед. Не се страхувайте да потърсите помощ или подкрепа. Вие често помагате, сега нека на вас помогнат.

Риби – Защо да криете своя идеализъм, когато той може да ви донесе най-големите почитатели? Днес хората ще се радват на вашите истории за това как можете да направите света по-добро място за живеене. Вие ще въздействате неустоимо из под розовите си воали.