Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, очакват ви нови запознанства

Овен - Денят ще ви донесе нов прилив на жизнени сили. Необходимо е да се съсредоточите върху финансовите въпроси и някои семейни задължения. Направете нещо романтично за партньора си, изненадайте го приятно.

Телец – Днес може да ви изненадат неприятни новини. Преди да кажете нещо, пребройте до десет или поемете дълбоко дъх. Не насилвайте събитията и не бягайте от суровата истина - колкото по-скоро се открои, толкова по-лесно ще може да коригирате ситуацията.

Близнаци – В сферата на любовта не се дръжте така, сякаш всичко зависи единствено от вас. Всъщност ситуацията може да стане изключително трудна, ако започнете да пренебрегвате желанията или мнението на партньора си.

Рак – По-силните по дух ще се приспособят по-лесно към обстоятелствата. Добър ден за кратки пътувания. Ако се срещнете с приятели, те със сигурност ще успеят да ви развеселят. Подходящо и за романтични срещи.

Лъв – Можете да се откъснете от ежедневните проблеми за известно време, но подгответе платформата за тяхното изпълнение. Укрепете семейните връзки. Има вероятност за здравословно неразположение.

Дева – Поради натрупаната умора ставате лесно раздразнителни, понякога ядосани дори на тези, които не са виновни за нищо. Така че се грижете за себе си и се уверете, че вашите близки не са засегнати от проблясъците на вашия гняв.

Везни – Бихте могли да имате един прекрасен ден, ако се отпуснете в компания на хора, с които се чувствате уверени и добре. Взаимоотношенията ви с партньора могат да станат по-близки, защото не само вие зависите от него, но и той се нуждае от вас.

Скорпион – Днес влиянието на положителните тенденции ще бъде много силно и ще донесе много приятни мигове за повечето от вас. Следобед жизненият ви тонус може да се понижи. Опитайте да отделите повече време за почивка.

Стрелец – Нещата се развиват добре за вас и това ви прави доволни. Късмет ще имате в почти всичко, само трябва да успеете да се възползвате от добрите възможности. Не стойте у дома, излезте и се срещайте с повече хора, идете на нови места. За свободните от вас нарастват шансовете за нови запознанства.

Козирог – Днес е по-добре да се избягват конфликти, тъй като са в състояние да развалят най-топлите отношения. Не спорете, не наливайте масло в огъня и нещата могат да се разминат безболезнено.

Водолей – Разнообразието е подправката на живота, така че днес не се страхувайте да излезете от безопасната си зона и да експериментирате. Планетите ще ви направят много смели както в личен, така и в любовен план.

Риби – Ако правите нещо, то да е с минимално натоварване. Освен това можете да отложите част от работата си за по-късно. Вашият приоритет трябва да е пасивна почивка, четене на книги, гледане на любими телевизионни предавания и разговор с роднини, приятели.