Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, осенени сте от множество идеи! Прилагайте ги мъдро

Овен – С близките си бъдете по-внимателни. Прекалената ви загриженост ще бъде възприемана като деспотизъм и склонност към диктатура, която може да ви накара да се карате със семейството си.

Телец – Всичките ви проблеми са лесни за разрешаване, но имате нужда от правилния подход. Вашето търпение може да не ви достигне, за да изчакате подходящия момент, ако нещо ви вълнува, и ще решите да рискувате.

Близнаци – Вие сте доста ентусиазирани, което помага за постигане на добри резултати в отделните случаи. Планетарните влияния обаче са противоречиви, така че е добре да избягвате риска и участието във всякакви приключения.

Рак – През деня можете да правите каквото искате. Вечерта отделете време не само за домашните дела, но и за почивка. Няма значение какво предпочитате да правите, стига да ви помогне да се отпуснете.

Лъв – Ако всичко е минало правилно в предните дни, сега ще се наслаждавате на приятни моменти, а проблемите ще започнат да се решават сами. Ако са останали неразрешени въпроси, сега трябва да им се отдели нужното внимание.

Дева – Сега е добър момент да се подготвят дългосрочните планове. Може би се нуждаете от катализатор, който да ви насърчи да решите какви промени ще предприемете. Споделете най-добрите си идеи с близък човек, това ще е достатъчно, за да получите яснота.

Везни – Има няколко примамливи възможности, които упорито чукат на вратата ви. Не се чудете дълго. Възползвайте се от възможността да се забавлявате, изразявайки искрените си чувства към близките си.

Скорпион – Ще можете да се справите с всеки проблем с ясна глава като прогоните емоциите. Това е чудесен ден за одит на семейния ви бюджет, планиране на разходите за бъдеще време и да помислите как да увеличите доходите. Дори в любовта ще бъдете практични.

Стрелец – Имате много интересни идеи, много планове, които искате да приложите. Препоръчително е да си поставяте по-реалистични цели. Може да вземете спонтанни решения. Ще бъде много по-забавно от това, което сте обмисляли предварително.

Козирог – Обстоятелствата на деня могат да ви поставят в неприемливо положение, което ще представлява неудобство за вас. Дайте на другите да се проявяват така, както могат, и се опитайте да задоволите техните молби и искания.

Водолей – Трябва да прекарате този ден с хората, а не сами пред телевизора. Това ще ви донесе повече радост. Освен това общуването ви дава предимство. Може би ще получите ценни съвети, или ще ви бъде препоръчано нещо полезно.

Риби – В романтичните отношения не губете твърде много енергия, опитвайки се да впечатлите с блясък и обаяние. В крайна сметка вие сте по-привлекателни, по-хубави и по-желани, когато се държите естествено.