Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през октомври ще се влюбите в онзи, когото най-малко сте очаквали

Скъпи Стрелци, започва един много общителен и полезен период за вас. Това е вашият шанс да поемете живота си и да засадите някои семена за в бъдеще. Независимо дали отивате на късна почивка, или работите по работен проект, изпитвате чувство на вълнение и неограничени възможности.

Този месец ще бъде доста важен за вас, тъй като нещо ще свърши и нещо ще започне. Време е да затворите онези глави от живота, които не могат да продължат да съществуват. Така ще освободите място за нови начинания. Вече можете да се възползвате от благосклонността на планетите и да приведете вашите идеи в действие. Ще получите много важна помощ.

Във вашите професионални дела развитието е положително и условията са доста благоприятни за предприемане на стъпки, които ще са от полза за кариерата ви. Самочувствието ви ще се увеличава и ще можете лесно да популяризирате плановете си. Имайте предвид, че този месец трябва да завършите всичко, което сте започнали, защото през следващия месец ще имате много повече работа и отговорности. Някои малки пречки, които ще възникнат в рамките на месеца, не трябва да ви притесняват. Те лесно ще бъдат преодолени. Около края на месеца е добре да избягвате риска и инвестициите, тъй като изглежда късметът не ви облагодетелства.

През първата половина на октомври ще имате нестабилно здраве. Стомахът, гърлото и бъбреците ви ще бъдат чувствителни. През втората половина на месеца е необходимо да се движите повече и да избягвате стресови ситуации и големи физически усилия.

В областта на любовта ситуацията е променлива. Необходимо е да отделите повече внимание, време и енергия към вашия дом, семейство или партньор. Приятелите ще са на ваше разположение и ще бъдат тук, когато имате нужда от съвет или малко повече забавление.

Свободните представители на знака - имате ухажори на всяка крачка, но това не ви е достатъчно. Романтичните личности ще ви действат като афродизиак. Не се изненадвайте, ако се влюбите в човек, който живее „от днес за утре“. Спонтанността ще ви привлече както никога досега, но ретроградният Марс в петия ви дом (на страстта) ще се опита да ви покаже, че не трябва да „сляпо“ да скачате в любовни подвизи.