Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през юли предчувствията ви ще бъдат точни, а мислите – далновидни

Скъпи Стрелци, юли ще ви донесе много задължения от всякакъв вид.

Предчувствията ви ще бъдат точни, а мислите – далновидни. Запретвате ръкави, за да изпълните задачите и да поемете отговорностите, които са ваши. Ще бъдете много динамични и водени от истинско желание да трансформирате живота си на емоционално или професионално ниво. Ако имате духа и качествата на добър стратег, възползвайте се от възможността да поискате повишение.

Ще трябва да бъдете по-внимателни при някои конфликти с хора от вашия кръг на общуване. Ако не поддържате правилния баланс, може да докарате нещата до ръба и да попаднете в ситуации, за които да съжалявате.

Концентрацията на вниманието ви намалява през юли, което може да попречи на работа, свързана с числа, документи, обработка на информация или старателни изследвания.

Професионалните ви проблеми няма да бъдат решени лесно този месец, тъй като това не е моментът за решаване на проблеми. Също така не е благоприятно време да преминавате на нова работа. Ще се адаптирате по-дълго време и няма да останете удовлетворени от новото място, а може и да не се задържите дълго.

Повишава се чувствителността на пикочния мехур. Уязвими ще бъдат долната част на гърба и бъбреците. Препоръчително е да избягвате твърде пикантни или твърде солени храни.

Пълнолунието в Козирог на 13 юли няма да ви се отрази много добре, тъй като образува квадратура към вашия планетарен управител– Юпитер.

Юли е страхотен период да си починете и да се отпуснете, тъй като ще се откъснете за известно време от реалността, ще се насочите към мечти, духовни търсения и най-оптимистичното възприятие на света около вас. Възможно е да се присъедините към група, за да увеличите духовните си познания.

В любовния си живот имате нужда от спокойствие и хармония, но планетите все още няма да ви го дадат. Не приемайте странни предизвикателства и претегляйте нещата добре, преди да вземете решенията си.