Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през юни следвайте вътрешния си глас!

Скъпи Стрелци, през юни можете да постигнете много. Повече пари в работата, уважение от колегите, признание от ръководството. Имате нова енергия, изпълнени сте със страст и хъс за живота.

В тази силна фаза можете да преодолеете всичко. Следвайте вътрешния си глас. Той ще ви помага да обмисляте внимателно всяка стъпка.

Бързото темпо и динамиката на работа ще изискват от вас да бъдете по-креативни и бързи във всичко, което правите. Възможно е да възникнат покани и възможности за професионално развитие. Приемете това, което идва, без фалшива скромност. Оптимистичният ви и отворен ум само привлича хубави неща.

Избягвайте разсейването и останете фокусирани. Винаги помнете, че излишните отговорности и умората се отразяват на вашето здраве. Трябва да почивате повече, да се храните по-добре, да намалите стреса.

Ако има нещо, което ви харесва, то е да насочвате целите си и да следвате живота си със спокойствие и концентрация. Така че този месец ще бъде много специален за вашето саморазвитие. Със силното влияние на Телец и Венера ще изострите сетивата си и ще имате дълбока визия за живота.

Венера в Близнаци ще ви донесе нови контакти от 23 юни. Ще срещнете нови и интересни хора. Много е вероятно да сте по-отворени към нова информация и нови преживявания. Вашата дипломатичност и общителност ще засилят социалните ви познанства. Вашият чар и блясък ще привлекат всеки, към когото погледнете. Идеалното би било да се отпуснете и да оцените всяка емоция като нещо уникално и едва тогава да помислите как да постъпите.

Любовният ви живот е балансиран и връзката ви се възползва от положителната енергия на звездите. Под влиянието на Юпитер е много вероятно вашите надежди и очаквания да са по-високи от нормалното. Бъдете внимателни в интимните отношения, тъй като може да проектирате нереалистични или преувеличени очаквания върху партньора си.