Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, ще почувствате прилив на енергия. Козирози, очаква ви продуктивен ден

Овен – Ако отдавна отлагате нещо и чакате подходящия момент да предприемете решителна стъпка, тогава е дошло времето. Внимавайте да не действате в ущърб на себе си и на другите, защото вашите действия стават прекалено настойчиви и някои хора могат да ги намерят дори за агресивни.

Телец – На повърхността могат да изплуват противоречиви проблеми, но вие сте в състояние да намерите решение за тях. Що се отнася до любовта, добре е да внесете нещо ново, оригинално и вълнуващо във връзката.

Близнаци – В отношенията с любимия човек не е изключено да се появи напрежение, но можете лесно да обърнете ситуацията в своя полза с приветливи и нежни думи. Когато искате, можете да бъдете много мили и неустоимо чаровни.

Рак – Ако търсите отговор на въпрос или не сте сигурни в нещо, просто поседете в мълчание, обръщайки се навътре в себе си. Отговорът скоро ще дойде по един или друг начин. Неочаквана приятна среща.


Лъв – Общителността и приятните маниери ви правят особено привлекателни. Много сте убедителни, когато искате да предадете своите идеи на другите и лесно ще ви подкрепят. Само бъдете честни и не правете опити да ги манипулирате.

Дева – Луната е във вашият мистериозен дванадесети дом, така че може да има някои неясни обстоятелства. Може би ще научите някаква тайна или ще развенчаете някой мит. Каквото и да е, не давайте гласност на всеослушание.

Везни – Мечтаенето днес може да отвлече вниманието ви от сериозните проблеми и задачи. По-добре е да насочите енергията си към изпълнението на конкретни цели. Ако успеете да се концентрирате, тогава можете да осъществите всичко, което сте планирали за днес.

Скорпион – Имате достатъчно самочувствие, можете да направите всичко перфектно. Денят обещава да бъде активен, така че вечерта си позволете добра почивка, за да презаредите батериите си за утре. Избягвайте да спорите с любимия човек, особено по отношение на парите.

Стрелец – Ще почувствате прилив на енергия, ще се появи желание да предприемете действия по отложеното от дълго време. Добре си вършите работата, имате отговорен подход. Добър момент да задълбочите отношенията си с любимия човек.

Козирог –
Очаква ви натоварен, но продуктивен ден. Може би кроите някакви планове, свързани с пътуване, учене или връзка с хора от далеч. Много е възможно да се наложи да се справите с неотложни въпроси, които не са били планирани предварително.

Водолей – Преди да действате, изучете всички възможности, защото по този начин ще избегнете изненади. Вашите усилия и постоянство ще ви накарат да постигнете целите си. В любовта трябва да действате решително.

Риби – Днес ще бъдете малко повече емоционални. Емоциите могат да добавят чар и страст към интимния ви живот. Потокът на творческо вдъхновение, който ви дава енергия и желание сега, е в състояние да избута отношенията на ново ниво.