Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелците през март: Време за промяна и край на проблемите

Скъпи Стрелци, навлизате в активен период, когато ще можете да се отървете от старите проблеми и да освободите пространството си за нови събития. Можете да направите много, ако планирате всичко внимателно.

Март е чудесно време за трансформация, много от вас ще преоценят живота си и ще осъзнаят, че биха искали да се променят с радост. Хороскопът на Стрелеца за март обещава много работа, но и успешно развитие на делата за всички активни представители на знака. Много Стрелци ще почувстват желанието да променят нещо в живота си, така че ще започнат да инвестират пари в нови проекти.

Препоръчва се да се подготвите за конфронтация с неблагоприятни външни обстоятелства. По пътя към желаното, препятствията ще бъдат проблеми с другите, трудности при реализиране на желаното или при постигане на замислените цели. Желателно е да се научите как да се адаптирате към новите условия, независимо колко трудни са те. Не се обезсърчавайте, ще имате достатъчно сила, за да се справите с всичко планирано.

Много е вероятно да срещнете някой през март, който ще играе ключова роля в кариерата ви. По-добре е да отложите покупката на недвижим имот, има голяма вероятност от проблеми, по-висока стойност, непредвидени ситуации. Избягвайте също хазарта, рискованите инвестиции, финансовите авантюри, опитите да забогатеете бързо и не съвсем законно и се въздържайте от неочаквани разходи. Не забравяйте да отделите време да се погрижите за себе си, да актуализирате стила и имиджа си.

Възможни са обостряния на хронични заболявания в началото на месеца, както и настинки. Не се отказвайте от лечение, не се надявайте, че ако не обърнете внимание, всичко ще отмине от самосебе си. Възможни пристъпи на безсъние, свързани с напрежение. Подарете си повече почивка и се научете да се отпускате, да се изключвате от проблемите. Ароматерапия, релаксиращи вани със сол и масла, медитация и курс от масажи ще ви помогнат да постигнете желаното състояние и да облекчите напрежението. Трябва да се съсредоточите върху възстановяването на изгубени контакти, включително контакти с любими хора. Краят на месеца ще бъде богат на събития.

Четете още: Скорпиони, очаквайте засилен прилив на творческа енергия през март