„Бъди звезда и сияй“, пише Чарли Чаплин до дъщеря си Джералдин една Коледа, когато с любов си мисли за нея. Наближаващите светли празници все по-често ни подтикват да обръщаме поглед към примигващите „очи на небето“ и да търсим вдъхновение от неотразимия им блясък. Дали защото човек е предопределен постоянно да търси близост със звездното небе, мечтае да се извиси, или защото изначално оттам се появяват знаците-ориентири по пътя ни тук долу, на земята...

В началото на ноември е време да се замислим какво ще подаряваме на близките си, затова реших да се огледам за идеи за подаръци на обичните ми дами и се натъкнах на току-що пристигналата Празнична колекция на Pandora.


Вдъхновена от звездното нощно небе, цялата Празнична колекция на Pandora създава усещането за вълшебство, изтъкано от кралско синьо, възвисено от блясъка на искрящите кристали - една шармантна магия, изпълнена с чудеса и носталгични нотки. Сякаш всяко бижу от нея е създадено, за да ни напомни колко уникално е мястото на всеки един от нас във Вселената.


Стилните бижута в подколекциите „Безкрайна елегантност“ и „Свещена сила“ са богати на тематични символи като нежни ангелски криле, падащи звезди и множество сияйни детайли. Кристалите в тях са поставени по нов начин, което допълнително подчертава блясъка им и придава на бижутата аристократичен завършек и елегантна визия.


Ако сте от хората, които не държат да подаряват тематични за празника подаръци, тази зима Pandora представя и своята изцяло издържана в стерлингово сребърно колекция "Pandora зодии" с астрологични символи – идеално допълнение към предложенията на Празничната колекция за 2019 г.


Комбинациите и възможностите за съчетаване на елементите на бижутата – толкова многобройни и изкусителни, ме изпълват с трепетно очакване. Близките ми хора заслужават само най-доброто, избрано от мен от сърце и с много индивидуален подход, а Pandora ми дава пълната свобода да действам.

Пръстени

Комбинирането на пръстени отново си остава водеща тенденция за Pandora, а вариантите са безкрайни. Новите модели привличат с чистотата на ангелските крила и с блясъка на ледените кристали. Истинска зимна приказка!


Колиета

Какъв по-стилен подарък от нежно колие със семпла висулка, която лети към теб с ангелски криле! Или с блестящо сърчице, събрало цялата любов на Коледа. Изберете дължината на колието според вашия вкус, а също можете да добавите и Pandora O символ, за да поставите любимите си талисмани. Лично аз си харесах „Силата на Елза“, вдъхновена от „Замръзналото кралство“, пингвинче с коледна шапка върху канелена коледна къщичка, закачливо еленче и любимия ми Мечо Пух от "Колекция Disney".


Гривни

Като горд притежател на блестяща в златно гривна Pandora Shine, нямам търпение да ѝ окача знака на любимата си зодия – Везни, както и малко скорпионче, символ на обич към любимия мъж. Харесвам контраста между сребърно и златно. Не бих пропуснала и талисман висулка с ангелче, седнало върху блестяща луна със звездичка и напомнящо на Малкият принц. Хм, още не съм изпратила писмото си до дядо Коледа...


Обеци

Независимо дали ще изберете тъмносин камък, ограден от малки бели кубични цирконии или разперено нежно ангелско крило – обеците ни придават дискретен чар. Можем да ги комбинираме с горепосочените колиета и пръстени за перфектно завършена визия.