Автор
Woman.bg

Сънищата, които предсказват, че скоро ще се ожените

Наскоро ви разкрихме някои любопитни факти за съня, които може би не знаехте до момента. Един от тях е, че абсолютно всяко човешко същество сънува, без значение дали на сутринта си спомня. През нощта мозъкът си почива и в това време сънуваме какви ли не обичайни и необичайни ситуации и картини.

Много от нас приемат определени сънища като знаци от съдбата или като съобщение от някого. Днес решихме обаче да ви подскажем кои сънища са предсказание, че скоро ще се ожените. Разбира се, в живота всичко зависи от вас и от решенията, които взимате, но ако видите някое от тези същества или предмети в съня си, значи сте подготвени за венчавка и съдбата ви подтиква да се задомите.

Делфин, заек или лъв

Не мислете, че представителите от животинския свят идват в съня ви случайно. А точно тези три животинки предвещават сватба. Нека бъдем по-конкретни и ви споделим какво символизират те. Лъвът представлява началото на нови отношения, делфинът – щастливия брачен съюз, а заекът – вярността и предаността.

Входна врата

Ако сте необвързани и в съня си се изправите пред входна врата, значи ви очаква огромна житейска промяна. Това означава, че любовта ви чака на прага, а вие не трябва да я изпускате.



Щъркел и гнездо

Някъде в съня ви един щъркел лети към семейното гнездо? О, да, определено ще се задомите скоро. Напълно е възможно и появата на наследник и то без да я очаквате толкова рано.

Шоколадови бонбони

Ако сънувате, че се наслаждавате на кутия вкусни шоколадови бонбони, значи ви очаквам страстен романс. Внимавайте да не попаднете на някой опасен чаровник, който ще разбие сърцето ви.

Бижута

Като цяло, бижутата са символ на богатството, но ако ги сънувате и сте необвързани, то това означава, че скоро ви очаква сватба. Шансовете да се ожените скоро са още по-големи, ако в съня си пробвате пръстен или просто се кичите с бижута.

Предложение за брак

Ако сте обвързани и силно искате да узаконите любовта с половинката си, то е съвсем разбираемо това желание да прозира и в сънищата ви. Но случи ли се това – значи предложението за брак ще дойде скоро.



Земеделска работа

Сънувате, че се трудите на полето или вършите друга земеделска работа? Няма как, ще се задомявате. Ако обаче в съня ви присъства и чесън, значи ви чака брак по сметка.

Красиви обувки

Обувките също са символ на новото начало, на следващ етап от живота и най-често това означава сватба. Ако обувките са красиви, чисти и цветни, значи ви очаква дълъг и щастлив семеен живот. В случай, че обувките са неудобни и неугледни, вероятно бракът ще е неудачен.

Сватба на приятели

Обикновено този сън предвещава скорошна среща с бивша половинка. Много често сънищата, свързани с приятелска сватба, говорят и за възобновяване на стари отношения. А ако всичко се развие гладко, е много възможно да се стигне и до сватба.



Четете още: Снимките на Кейт Мидълтън, които вбесиха Елизабет Втора