Автор
Христина Кирилова

Съпругът ми има сериозен проблем, а аз не спирам да му изневерявам

На този свят няма нищо по-сложно от любовта и отношенията между двама души, които са взели решението да градят семейство заедно. Да, на пръв поглед звучи чудесно да откриеш сродната си душа и да прекараш всеки ден от живота си с нея. От друга, знаем че любовта, дори и споделената, има много подводни камъни. И когато страстта между партньорите се изпари, те са поставени пред сериозно предизвикателство. И най-често тази трудност е по-тежка за единия от тях, който или слага край на връзката им, или...прави това, което е направила нашата героиня:

"Повече от две години в живота ми има любовник. Срещаме се често в апартамента му или в хотел и правим страхотен секс - такъв, какъвто със съпруга ми не сме правили от много, много време. И знам, че се нуждая от него.

Този човек не означава нищо за мен. Не изпитвам чувства към него, но правим невероятен секс. Дава ми това, което в брака ми липсва. Със съпруга ми имаме проблеми със секса от няколко години насам. Причината е в това, че той започна да изпитва трудности и има еректилни проблеми, които сякаш не желае да разреши. Въпреки че много пъти сме говорили на тази тема и съм го молила да потърси съвет от лекар. Обичам го и никога не съм искала да му изневеря.

Заедно сме от 15 години и наистина държа на брака ни, но той явно не ме желае. Години наред правех какво ли не, за да върна искрата между нас, но без успех. И ето че преди две години се запознах с мъж, с когото изпитах силно привличане. Отношенията ни се развиха бързо и не мислех много преди да си легна с него. От тогава поддържаме единствено сексуална връзка, което ме устройва, тъй като от една страна запазих брака си, от друга вече получавах секса, който ми е необходим.

Не мога да скрия, че се чувствам ужасно, защото не искам да предавам съпруга си. Толкова много го обичам, но какво друго мога да направя, когато той не ме желае и не иска да потърси помощ?", С.

Какъв би бил вашият съвет към героинята ни? Дали принципът "и вълкът сит, и агнето цяло" е добър в този случай, или най-удачното решение е раздяла?

Четете още: Честият секс състарява? Наистина ли трябва да намалим любовта, за да удължим живота си?