Автор
Христина Кирилова

Съвсем няма да я познаете: Вижте преобразената Татяна без грим (снимки)

Татяна е една от първите звезди на попфолка и заклетите фенове на жанра я познават от далечното минало. Днес обаче сигурно мнозина от тях не биха я разпознали, тъй като през годините е претърпяла сериозна визуална трансформация.

В момента фолкдивата е изправена пред ново предизвикателство - участието ѝ в екстремното риалити "Сървайвър". Самата тя споделя кадри от трепетната си подготовка във фитнеса, който преди време се превърна в най-голямата ѝ страст, както и от тренировките ѝ по плуване, тъй като за изпитанията, които я очакват в Карибско море, със сигурност ще са ѝ нужни стабилни умения.

Снощи Татяна за пореден път сподели как се готви за безмилостните битки за оцеляване, като публикува стори от залата, в която тренира плуване. И разбира се, това наложи да се покаже без грим, за което я поздравяваме. Знаем, че за суетните дами се изисква доста кураж да излязат в онлайн пространството без макиaж.

Но ако с тежък грим ви се струва различна, то без такъв, съвсем не бихте я разпознали. Благодарение на това обаче, забелязахме, че и тя се е поддала на модата с дебелите вежди и те съвсем не са в резултат от изтощително гримиране, а най-вероятно от поне няколко процедури микроблейдинг.

Също така с просто око се вижда, че Татяна се е подложила и на популярната процедура foxy eyes (лисичи очи), с която се повдигат и издължават очите и се повдигат веждите. Разбира се не липсва и хиалурон в устните. Изобщо - Татяна се е обазавела с пълен комплект от драстични разкрасителни процедури.

Четете още: Сузанита издаде тайната: Ето на кого най-много прилича бебето ѝ (снимка)