Палавата Сузанита вече е горда леля. Новото попълнение в семейството се е появило на бял свят на 15 април сутринта, съобщи източник, близък до семейството, пише "Блиц".

Засега полът на бебето не се съобщава, но по думите на източника най-щастлива от новината е бабата Шенай. Припомняме, че само ден преди голямото събитие тя имаше рожден ден и раждането на внучето ѝ е най-големият подарък за нея. "ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ! Благодаря ти, скъпо мое дете Алекс, че ме направи толкова щастлива баба на внуче .Да сте живи и здрави", написа тя на профила си във Фейсбук.

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ! Благодаря ти скъпо мое дете Алекс, че ме направи толкова щастлива баба на внуче.Да сте живи и здрави.

Публикувахте от Shenay Murad в Четвъртък, 15 април 2021 г.


Майка на мъничето е сестрата на Сузанита - Александра, която е от първия брак на Шенай.

Според "Блиц" двете полусестри не били в особено добри отношения и Александра не криела възмущението си от фриволното и провокативно поведение на Сузанита в стремежа ѝ да придобие популяност.


Любопитен факт е, че именно Александра е тази, която събира под един покрив майка си и певеца Орхан Мурад. Ето какво разказва изпълнителят на на "Хиляди слънца" за момента, който поставя началото на една дългогодишна и красива любовна история: "Срещнах Шени на един мой концерт и дъщеря ѝ Съни (Александа) ме покани на рожден ден. Понеже ми беше дошло до гуша от мръсотиите на Антоанета (първата му съпруга), реших да отида и да зарадвам тогава 9-годишната Съни. Така завързахме дружба с Шени, която се превърна по-късно в авантюра, а след това дойде и любовта".

Припомняме, че Шенай и Мурад сложиха край на брака си на 23 март. Причината за раздялата не е ясно, но разводът е станал по настояване на Шени. Наскоро тя сподели пред "България днес", че към момента все още живее заедно с Орхан къщата му в Пловдив, но скоро смята да я напусне.

Публикувахте от Shenay Murad в Петък, 16 април 2021 г.

Четете още: Сузанита с разбито семейство - Орхан Мурад и Шенай се развеждат?