Автор
Woman.bg

Светлана Гущерова разголи душата си! Разберете каква майка е тя

Каква майка, съпруга и жена е Светлана Гущерова, едно от най-обсъжданите популярни лица у нас? Отговорът дава самата тя пред почитателите си в социалната мрежа Instagram. Младата майка открехва вратата на личния си живот, за да сподели доста интимни моменти. Питанията, които вълнуват феновете ѝ, основно са свързани с майчинството, естетическите корекции, както и начина, по който поддържа формата си.

View post on Instagram
 

По въпроса за килограмите и перфектната физическа форма

Светлана Гущерова е категорична, че не тренира, не спазва определен хранителен режим и яде от всичко, но по малко. Ограничава се само с пърженото и сладките неща. Не може да се лиши обаче от любимия си черен шоколад, който обожава.

View post on Instagram
 

Промени ли я майчинството

Плеймейтката разкрива, че животът ѝ след раждането на Анелия-Добромира не се е променил кой знае колко, сравнение с делника ѝ на свободна жена без деца. Светлана споделя, че у нея промяната е настъпила още преди на бял свят да се появи дъщеря ѝ и вече е била подготвена да бъде родител. Мечтае да има 4 деца и с нетърпение чака малката да проходи.

Корекциите
"Имам корекции и никога не съм го крила", откровена е Гущерова. И не увърта, че ако се наложат нови подобрения по външния ѝ вид, ще ги направи. Според нея всички харесват корекциите, но се срамуват, или страхуват, да си го признаят.

View post on Instagram