Автор
Цвета Герчева

Тайната на щастливите жени - истории на чаша чай

Да търсиш щастието никога не е било лесна работа, особено когато навън вече става хладно, а мисълта за плаж, море и кокосов орех с коктейл в ръка ни се струва толкова далечна. Затова на прага на зимата и месец преди да направим голямата си равносметка за годината, ние решихме да ви разкажем няколко вдъхновяващи истории, които ще стоплят студените дни на предстоящите месеци.

Това са истории, които ще сгреят онази част от сърцето ви, която пазите само за най-съкровените си чувства.

Помните ли откога някой не е открехвал завесите на това кътче от душата? Е, ние имаме нещо, което можете да складирате именно там.

И така блогът "Истории на чаша чай" се роди благодарение на нашата непреодолима любов към ароматния, качествен чай и желанието ни да стоплим с искреност най-студените мигове от зимата ви. А и когато отпиеш глътка дъхав чай с горски плодове и усетиш финия аромат на чаената бленда, с тялото ти се случва нещо, което ние, хората, наричаме удоволствие.

А когато две жени си говорят на по чаша чай - удоволствието е двойно.

Затова и в този проект поканихме една вдъхновяваща писателка, две посланички, които ще ни разкажат за екзотичните радости на живота в техните страни, събрахме топ красавици от няколко континента и не на последно място - поканихме ги да изпият с нас чаша ароматен Ahmad Tea.

Защото обичаме качествения чай. А щастливите жени имат своя малка тайна. Те винаги казват, че радостите трябва да са качествени. Има доза мъдрост в това, не мислите ли?

(в материала има продуктово позициониране)