Танцуващият милионер показа бебето си в трогателно видео

В края на октомври "танцуващият милионер" Джанлука Ваки, станал популярен преди няколко години със своите секси танци в Инстаграм, посрещна първата си рожба на бял свят. Броени дни след като 25-годишната му приятелка Шарън Фонсека го дари с момиченце, 53-годишният татко сподели пред почитателите си в социалната мрежа специалната изненада, която той бе направил на любимата по повод изписването ѝ от родилния дом.

„Добре дошла у дома, принцесо... Обичаме те“, написа той към клипа с най-романтичното посрещане на майката на неговото дете и новороденото.

View post on Instagram
 

Във впечатляващото видео, гледано близо 17 милиона пъти, камерата показва железните врати на луксозното имение, украсени с розови панделки. По пътя към дома на милионера, сред зеленината на неговия парк, са наредени хиляди розови балони, безброй пухкави мечета, слончета и какви ли не други украшения, с които той показва за пореден път на любимата си жена колко много я обича и колко е щастлив, че го е дарила с дъщеря.

View post on Instagram
 

На слизане от колата, Ваки носи кошчето с бебето, а пред къщата го посреща щастливите домашни помощници заедно любимите му кучета, накичени с розови шалчета около врата.

На фона звучи песен, направена специално за неговата дъщеря - Блу Йерусалим Вак, в чийто текст се споменава на няколко пъти нейното им.

Най-новите танци на влюбения милионер пък са вдъхновени именно от новия член на семейството. За да успокои почитателите си, че младата мама се възстановява успешно след раждането, той измисля специална хореография, в която включва и нея.

View post on Instagram
 


Преди няколко дни пък Ваки сподели трогателно видео, в което разтваряйки длани, щастливите родители разкриват по особено красив и емоционален начин миниатюрната ръчичка на бебето си.

View post on Instagram
 


По всичко личи, че бащинството е изключително преживяване за Джанлука и че оттук нататък предстои да се срещаме с очарователните моменти, които известният бохем ще споделя не с една, а с цели две танцуващи дами.

Четете още: Танцуващият милионер Джанлука Ваки стана баща