Автор
Десислава Недева

Таро хороскоп за април - какво показват картите за вашата зодия?

Със или без карантина, месец април чука на вратата. Нека му отворим изпълнени с надежда и заредени с положителни емоции. За да разведря малко обстановка, днес реших да изтегля по една карта Таро за всяка зодия и да видя какъв ще бъде последния месец, който има буквичката „р“ в името си.

Овен – Любовниците

Април е един от любимите месеци на този огнен знак, тъй като повечето представители на зодия Овен празнуват рождените си дни именно тогава. Е, тази година няма да има щури купони, но за сметка на това ще празнуват любовта. Защото тя неминуемо ще присъства в живота им по един или друг начин. Вероятно ще има цена, която трябва да се заплати и компромис, който трябва да се направи, за да се случи щастието, но нищо не идва даром в този живот, нали така?



Телец – Двойка Мечове

Телците ще се чувстват доста напрегнато през този красив пролетен месец. Те ще трябва да премълчават неща, които им тежат и с които не са съгласни, в името на дипломацията. Това състояние ви е неприсъщо, защото вие сте свикнали всичко в живота ви да се случва така, както сте го планирали и ситуацията определено ви измъчва. Приемете, че не може всички да ви харесват и да одобряват решенията ви. Отстоявайте позициите си, без да чувствате излишна вина и нещата постепенно ще се наредят.

Близнаци – Силата

Отношенията с половинката ви са леко деликатни и повече от всякога е необходимо да проявите разбиране и гъвкавост. Не е моментът да доказвате, че сте прави във всичко. Вместо това се отдръпнете и разгледайте ситуацията като страничен наблюдател. Овладейте емоциите си и претеглете „за“ и „против“ във вашата връзка. Ако повече точки има „за“, тогава преглътнете егото и отстъпете. Следващият път е ред на любимия да го стори. Ако е писано да бъдете заедно, никой и нищо не може да застане на пътя ви.



Рак – Кралица Пентакли

През април не само природата ще цъфти, но и представителите на зодия Рак. Чувствате се заредени с енергия, вярвате в собствените си способности и успявате да ги манифестирате по най-добрия възможен начин. Умело въртите къщата, обзавеждате с нови мебели, готвите вкусни ястия, грижите са за домочадието, като в същото време напредвате успешно и в кариерата. Изобщо мъжът ви трябва да се гордее много с вас или най-малкото да се почувства леко застрашен от мощната ви аура.

Лъв – Двойка Чаши

Съдружието и обединението под някаква форма ще са основният лайтмотив в живота на Лъва през следващите тридесет дни. Независимо дали говорим за бизнес партньорство, любовни взаимоотношения или приятелски връзки, емоциите ще са положителни, а резултатите - впечатляващи. През април ще носите с гордост харизматичен ореол над главите си, с който ще омайвате околните, така че възползвайте се максимално от силата си, за да трупате дивиденти.

Дева – Императрицата

Вие сте дейна личност и през месец април усилената работа, която сте положили от началото на годината, най-после ще започне да дава някакви резултати. Извинявам се, не са просто някакви, а завидни резултати. Всички започнати проекти вървят по план, а някои дори имат потенциала да надминат очакванията ви. Успехът ви следва навсякъде, затова не се спирайте пред нищо. Не забравяйте обаче да поддържате връзката си със земята и природата, защото именно от там черпите сила и енергия да сбъдвате мечтите си.



Везни – Десетка Пентакли

Най-после ще получите признание за работата си, така че се пригответе за повишение, възнаграждение, а защо не и за така желаната шефска позиция. Да, вие притежавате всички качества и капацитет да ръководите, затова не се притеснявайте и с охота приемете предложението. Да, стресът и отговорностите ще нараснат, но с това и удовлетворението, което изпитвате в края на деня. Заслужава си, нали?

Скорпион – Осмица Жезли

Въпреки карантината и привидното лежерно ежедневие, в което са потънали повечето хора на планетата, вие имате да свършите сто неща едновременно. Изпадате в паника, че няма как да се справите в срок, но ще се мобилизирате и дори няма да разберете как ще успеете да свършите всички задачи, че и отгоре. И да, най-важният урок, който ще научите е, че търпението е злато. Без него нямаше да успеете да се справите.



Стрелец – Двойка Пентакли

През този месец Стрелците също няма особено много да си почиват, но при тях усилията са някак премерени и балансирани и всичко им се случва като на магия. Вероятно ще трябва да се справяте с две задачи едновременно, примерно да гледате детето и да работите от вкъщи, но вие сте гъвкави и адаптивно и лесно се нагаждате според ситуацията. Нищо не може да ви се опре и внасяте ред и контрол навсякъде около себе си.

Козирог – Императорът

Ако имате усещането, че от известно време насам тъпчете на едно и също място, сега е моментът да спрете да го правите. Вероятно сте забелязали, че усилията, които полагате в дадена посока, не водят след себе си никакъв резултат, но упорите продължавате да ги полагате. Знаем, че сте амбициозни натури, но понякога е необходимо да проявите мъдрост и да се откажете от нещо, за да ви се отворят вратите за друго, по-красиво, което ви очаква.



Водолей – Отшелникът

Дори да отпадне карантината през месец април, Водолеите няма да се завърнат така бързо в обществения живот, както представителите на други зодии. Те ще имат нужда да се отдалечат от шумотевицата и да останат насаме със себе си. Типично по водолейски, напук на всички мейнстрийм течения. Искате да преосмислите ценностите си и да пренаредите своите приоритети. Чертаете планове за бъдещето, защото настоящето определено е различно, а това изисква известна психическа подготовка.

Риби – Асо Пентакли

Стоенето у дома определено ви се отразява добре, както на психиката, така и на физиката. Чувствате се свежи, тренирате вкъщи, четете книги и се обогатявате. Изобщо карантината е положението, което най-много се доближава до вашия лайфстайл. А когато човек е в хармония със себе си, резултатите не закъсняват. Късметът ви преследва и е възможно да спечелите някаква награда от томбола или лотария. Не забравяйте и да почерпите, макар и виртуално, своите близки и приятели, защото щастието трябва да се споделя.

Четете още: Картите Таро разкриват бъдещето на коронавируса