Автор
Антония Дамянова

Таро хороскоп за декември 2022 г.: Кой знак ще се къпе в любов и кой да очаква пълен обрат в живота си

Какво е подготвила съдбата за различните знаци от зодиака през следващия месец? Картите Таро знаят отговора.

Овен
Карта Таро: Колесницата (Големи Аркани)


Овни, очаква ви пълен със събития месец. Всичко се случва така, както ви харесва. Имате карта асо, което означава, че по-нататъшната траектория на вашето движение ще зависи от това какво е поведението ви през този период. Събудете воина в себе си, очакват ви отлични резултати. И бъдете търпеливи: не всичко, което желаете, може да се случи толкова бързо, колкото ви се иска, но дерзайте, на прав път сте.

„Кучетата си лаят, керванът върви“ е вашето мото за декември. Каквото и да се случва наоколо, фокусирайте се върху резултата и ще успеете. Също така картата може да означава преместване, наличие на бизнес срещи и бизнес пътувания, които ще ви отведат на друго по-високо ниво.

Телец
Карта Таро: Дискова принцеса


Телци, планирането и търпението ще бъдат ваши помощници през декември. Не бързайте, оставете дългоочакваните плодове да узреят. Картата може да означава раждането на нов проект, нова любов или бременност.

Помогнете си по пътя на раждането на нещо ново в живота си. Направете план, помислете кой може да ви помогне в изпълнението му, не се отказвайте от подкрепа. „Коректност в действията и точност в думите“ е вашето мото през този зимен месец.



Близнаци
Карта Таро: Добродетел (тройка жезли)


Близнаци, въпреки наближаващата Нова година, пролетта нахлува в живота ви. Искате да се събудите, да творите, да обичате, да чувствате пеперуди в душата си, настроението ви е на върха. Имате достатъчно енергия, насочете я в правилната посока.

Предстоят промени към добро в кариерата и отношенията. С каквото и да се захванете, успявате. Кажете "Да" на живота и най-непревземаемите върхове ще ви се подчинят.

Рак
Карта Таро: Богатство (десетка диск)


Въпреки красивото име на картата, тя символизира фокуса на Раците върху парите. Възможно е да възникнат неочаквани разходи или да се решат проблеми, свързани с изплащането на заеми и кредити.

Препоръката от картата е да бъдете предпазливи. И по-добре дръжте парите близо до себе си - не давайте и не вземайте на заем.



Лъв
Карта Таро: Асо купи


Лъвове, предстои ви чувствен и емоционален месец. Възможно е да настъпят събития, които могат да ви разтърсят емоционално, съсипят до известна степен. Дори от радост и много ярки положителни емоции можете да се уморите.

Бъдете умерени в емоциите. Ако се почувствате напрегнати, изхвърлете натрупаната енергия в активен спорт или разходка сред природата. Обградете се с топли и положителни хора, в чиято компания можете да си позволите да бъдете щастливи или тъжни.

Дева
Карта Таро: Отшелникът (Големи Аркани)


Деви, декември ще бъде много важен месец за вас. Основният съвет на кратата е да осъзнаете и поемете по своя истински път. „Какво искам да правя, в каква посока да продължа“ са основните въпроси.

Препоръка от картата: вземете си почивка или отидете за уикенда на уединено място (селска къща, санаториум), където можете да останете в тишина и да си отговорите на някои въпроси. Всички отговори и ключове са във вас. Не бързайте, забавянето е необходимо за предстоящо излитане.



Везни
Карта Таро: Унищожение (деветка мечове)


Везни, не се плашете от името на картата. Декември ще бъде емоционално труден месец за вас, но с упоритост и постоянство можете да постигнете целта си. Основната причина за всички проблеми през декември са вашите страхове.

Мислите си, че с нищо не можете да се справите. Отместете бариерата от съзнанието си. Всички негативни мисли са игри на ума ви: излезте от блатото, за да запазите силата и мощта си.

Скорпиони
Карта Таро: Кралица на чашите


Скорпиони, предстои ви топъл и чувствен месец. Ще намерите подкрепа, разбиране и отражение на чувствата си в хората, които са близо до вас. Научете се да говорите и да чувате. Действайте според интуицията си.

През декември посветете време на творчеството. Пластичните танци са подходящи за Скорпионите. Развийте жаждата си за всичко загадъчно и мистично.



Стрелец
Карта Таро: Любов (шестица чаши)


Стрелци, декември е вашият месец, така че разтворете ръце и се пригответе да се наслаждавате на любов, подкрепа и внимание. Всичко, което ще дойде при вас през декември, е от любов. Парите ще дойдат, като правите това, което обичате. Общуването с хората е удоволствие.

Очаква ви лек, приятен месец, изпълнен с радостни емоции. Някои представители на знака ще срещнат любовта си, ще изпитат вълнуващи тръпки на привличане.

Козирог
Карта Таро: Работа


Козирози, вашият декември ще мине под мотото: „Каквото си надробиш, това ще сърбаш“. Това е месец на материална стабилност и спокойствие, но за да е така, ще е необходимо да работите ползотворно.

Може би в един момент всичко ще ви изглежда като скучна рутина, ще се почувствате уморени. Но щом имате цел, не спирайте. По-нататък ще бъде по-интересно.

Водолей
Карта Таро: Принцът на дисковете


Водолеи, предстои ви прекрасно време. „Виждам целта, не виждам пречки“ е вашето мото. Увереността, активността и желанието да изградите нещо ново ви води през този месец.

Затова не се страхувайте да включите нещо ново в живота си: хобита, нов имидж, нови отговорности на работа, нова диета, обучение. Именно новото може да ви доведе до интересни и неочаквани резултати. Упоритостта и търпението ще станат ваш двигател. Благоприятен месец е и за ремонт и строителство.

Риба
Карта Таро: Корупция (седмица чаши)


Декември за Рибите ще бъде емоционално труден месец. Всичко изглежда наред, но нещо не ви харесва, както преди - изглежда, че всичко се разваля. Много е важно да обърнете внимание на хората, които ви заобикалят, може би те са източникът на вашите негативни мисли.

Препоръка от картата: изключете емоциите и погледнете на ситуацията от различен ъгъл. Анализът и студеният ум ще ви помогнат да излезете от емоционалното блато.

Четете още: Тези три зодии са галениците на съдбата през 2023 г.