Автор
Десислава Недева

Таро прогноза за месец юни за всички зодии

Овен – Звездата

Месец юни ще изпълни душата на Овена с много позитивни емоции и надежда за славно бъдеще. Той едва ли ще успее да види своите проекти вече изпълнени, но щом искрата е запалена, няма невъзможни неща за един истински представител на тази зодия. Пред него стои пътя, но крайната точка е все още твърде далеч.



Телец – Кулата

За Телците този месец ще премине под известно напрежение, а в неговия край ги очаква изненадваща развръзка на събитията. Истината е, че сами ще са си виновни за цялата тази суматоха. Изградили са нещо, което не е било добре обмислено и сега е на път да се срути. И то съвсем неочаквано, защото кой умишлено грани бъдещето си върху нестабилна основа.

Близнаци – Сила

Юни ще застави Близнаците да научат много важен житейски урок, а именно – да култивират дивото в себе си. Топлите дни и разхлабването на извънредното положение ще ви изправи пред хиляди изкушения, но не трябва да се поддавате на животинския си инстинкт, защото ще съжалявате горчиво. Ние сме човеци, защото успяваме да владеем нагона си и да мислим с главите си. Там е нашата сила като вид и ни слага на челно място в хранителната верига.



Рак – Асо Мечове

Ракът няма да успее да се отпусне и да си почине през този месец, защото някой е запалил искрата вътре в него и докато не постигне своето, просто няма да намери миг спокойствие. За съжаление нещата няма да се случат толкова лесно и това ще надигне вълна от недоволство в душата му, което постепенно ще се превърне в затаен гняв. Добре е да му намерите канал за продуктивно проявление, Раци, защото рискувате да се превърнете в агресивни и заядливи персони.

Лъв – Страшният съд

Лъвовете ще срещнат доста призраци от миналото през първия летен месец от годината. Ще се появяват стари гаджета, приятели, с които сa се карали жестоко, модели на поведение, които ги преследват във всяка една връзка. Всичко онова, което не е било обработено навреме и е затикано някъде в дъното на психиката им, ще започне да изплува на повърхността, но веднъж справят ли се с него, ще се освободят от огромен товар, който са носили на гърба си толкова време.



Дева – Двойка Жезли

Девите ще имат усещането, че се намират на кръстопът в своя живот. Възможностите пред тях са две, но лошото е, че имат еднаква тежест. Как се прави избор в такъв случай? Отговорът е нелогичен, но правилен – просто изберете едната алтернатива. Няма голямо значение кой път ще поемете, важното е да го направите, защото в противен случай стоите в едно изходно положението и се колебаете, докато животът си тече.

Везни – Справедливостта

Месец юни идва, за да напомни на Везните, че времето за действие е дошло. Те имат склонността да отлагат взимането на важни решение, но понякога се налага. Много от представителите на тази зодия ще сменят работата си, като перспективите за развитие в кариерата им са огромни. Подписвайте новия договор спокойно, звездите са на ваша страна, нищо че в средата на месеца Меркурий става ретрограден.

Скорпион – Кралица Чаши

Преминахте през много изпитания през изминалите няколко месеца и имате правото да бъдете drama queen, макар и само за месец. Вие сте силно емоционална личност и когато обичате, го правите с цялото си сърце и душа. Поради факта, че се раздавате безпрекословно на любимите си хора, вие сте лесно раними и в това ще се изразява цялата ви драма през първия летен месец от годината. Отърсете се от натрупания стрес като се отдадете на хубави филми и музика за повдигане на настроението.

Стрелец – Паж Мечове

През месец юни ще поучите важно съобщение или ще научите интересна новина, която ще преобърне живота ви. Една тайна ще бъде разкрита и нищо вече няма да бъде същото. За съжаление шансовете новините да са неприятни са доста големи, тъй като ако беше нещо хубаво, то едва ли щеше да бъде пазено в тайна толкова дълго време. Възможно е също така да решите точно сега да се преквалифицирате, да запишете нов курс или да научите чужд език.



Козирог – Десетка Чаши

Юни ще бъде прекрасен във всяко едно отношение за представителите на зодия Козирог. Ще имат усещането, че са попаднали на някое идеалистично място, от което няма да искат никога да си тръгнат. Лошото е, че това блаженство ще бъде краткотрайно. То показва, че сте доволни от постигнатите до момента резултати, но животът продължава, а с него и борбите за надмощие. Вие не сте от хората, които лежат на стари лаври, така че съвсем скоро се очаква отново да тръгнете да изкачвате планини в търсене на нови върхове за покоряване.

Водолей – Глупакът

Водолеите ще се изправят пред период на новости. За тях месец юни ще бъде времето, когато животът им започва отначало. Това ще ги постави на стартова позиция по направлението, което са решили да подновят – кариера, приятелство, взаимоотношения, семейство, жилище. Въпреки първоначалния стрес и усилия, които ще трябва да положат, за да се докажат, Водолеите ще се чувстват изпълнени с енергия и ще имат усещането, че получават втори шанс от съдбата.

Риби – Крал Пентакли

Рибите са работили усърдно от началото на година и сега ще могат да си позволят лукса да си починат, да си купят луксозни вещи, за които отдавна мечтаят и да ръководят своя собствен бизнес, за който толкова дълго време са се борили да разработят и запазят в условията на карантина. Но благодарение на иновативния си подход и стабилната опора, която са осигурили да имат зад гърба си, всичко е минало благополучно, а сега дори се очаква да достигне своя пик. Въпреки, че е все още пролет, за Рибите месец юни ще бъде за събиране на реколтата.

Четете още: Деви, през юни се пазете от клюки и интриги