Скъпи Телци, април ви носи невероятно мощна енергия за нови начала. Ако сте се чувствали малко немотивирани и мудни, новата енергия ще ви подтикне да предприемете действия. Ако трябва да си търсите нова работа, това е добро време да предприемете нещо по въпроса. Не позволявайте никаква възможност да бъде пропиляна, дори едно малко действие може да ви помогне да се възползвате максимално от тази невероятна свежа енергия.

Като неподвижен знак, вие не винаги се движите бързо. Отличавате се в това да стоите точно там, където сте, да помръдвате само когато сте готови и почувствате вдъхновение да се възползвате максимално от пространството, което притежавате.

Знаете стойността си и цените нещата, които идват в живота ви. Въпреки това може да сте малко бавни, за да прегърнете промяната, а този месец ще се случат много промени.

С началото на новия сезон звездите се подреждат, за да донесат нова вълна от енергия във вашия свят. Някои основни играчи планети са вече в движение и те ще ви донесат както подаръци, така и предизвикателства, възможности и ограничения. Един от тези дарове ще бъде изцеление. Плутон беше в земния в знак Козирог дълги години, така че преместването му във въздушния знак Водолей може да ви донесе облекчение.

Може да почувствате, че сте стигнали до края на дълго пътуване на трансформация. Марс, който е в благоприятен ъгъл към вашето рождено Слънце и ще ви дава сила за живот и действия.

Почти до средата на месеца Венера е във вашия знак, на който е управителка, така че можете да разчитате на нейното благоволение в областта на връзките, красотата, изкуството и притежанията, както и хармоничното съжителство.
Вдишайте усещането за всеки нов момент, който пристига в живота ви, и се насладете на предстоящото пътуване.