Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, декември ви носи красива любов

Телци, трябва спешно да изпълните всички задачи, за да не се натрупват проблеми. Тези, които имат творчески проекти, през декември ще се реализират благоприятно. Производителността в работата е на най-високо ниво! Но не трябва да бъдете арогантни и да критикувате колегите.

Ще се чувствате през месеца така, сякаш сте надарени с много положителна енергия и смелост да направите правилното нещо. Вашата работа и кариера ще са на първо място. Всичко останало ще трябва да изчака. Няма фактори, които да пречат на напредъка в работата ви. Няма да се откажете от това, което сте си поставили за цел, докато не успеете.

Ключът към успеха този месец е в комуникацията и социалните ви умения. Ще трябва да се адаптирате към другите, както и към нови обстоятелства и ново обкръжение. Вашият външен вид също ще бъде важен, така че му обърнете повече внимание. Бъдете по-внимателни, когато става въпрос за харчене на пари или за инвестиране (става въпрос за големи неща). Намалете разходите си, в противен случай те могат да бъдат неприятна изненада за вас, поради неблагоприятното положение на планетите. Между 14 и 22 декември може да изпаднете в стресова ситуация.

Опитайте се да не давате обещания на никого, защото ще ви е трудно да ги изпълните. В съществуващите връзки ще плавате в лодката на любовта и романтиката. Любовта и хармонията ще протичат красиво във всички посоки. Въпреки това, бъдете внимателни, тъй като пак могат да възникват недоразумения. В изявата на чувствата в този период ще бъдете предпазливи, сдържани и умерени. Много от вас ще станат особено смирени, но за околните това смирение ще изглежда като че ли криете чувствата си.