Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, декември ви носи любов от пръв поглед

Скъпи Телци, декември ще започне с риск от леко сезонно неразположение и съответно емоционалното настроение ще варира. Това ще бъде месец на големи решения, така че помислете два пъти, преди да вземете окончателно решение. Някои ще обмислят смяна на работата, но сега не е подходящият момент за радикални промени. Имате желание да напредвате и смятате, че работата ви не е достатъчно платена, но ако пренебрегнем материалния аспект, този месец трябва да запазите сигурността си и да бъдете по-спокойни. Сега не е моментът да започвате нови неща и най-добре би било да се посветите на това да се уверите, че кариерата ви се движи в правилната посока. Имате отворени възможности, но този месец няма да изпитате успеха, който очаквате.

Трябва да планирате максимум проекти, постарайте се да имате време да завършите всичко започнато. С настъпването на средата на последния зимен месец бъдете внимателни и предпазливи.
Вие сте под стрес, също поради лични проблеми, така че всичко се отразява на работата ви. Бъдете по-добри към колегите си, но и към началниците си, за да не изпадате в още по-големи проблеми. Строго внимавайте какво казвате, за да не нараните някого, защото този някой няма да ви прости лесно и още по-трудно да го забрави. Би било добре да си починете известно време и да се отпуснете.

Може да има малки разногласия със семейството ви. Ще изпитвате нервност, затова се опитайте да не реагирате прибързано и да помислите добре, преди да кажете нещо, което може да нарани близките ви. Избягвайте по-големи семейни събирания.

Телците, които имат връзка ще се радват на хармонични отношения с партньора си, но често ще бъдат притеснявани от въпроси от миналото. Някои неща остават неразрешени. През декември мнозина ще се сблъскват с проблеми в любовната сфера, от които бягат отдавна. Възможно е да откриете изневяра във връзката си и това може силно да повлияе на самочувствието ви. Трудни тестове очакват и онези, които не са били верни на партньора си. А може би партньорът ви се е отдалечил малко от вас, така че ако искате да си върнете доверието и загубената страст, трябва да работите върху това през следващия период. Честната комуникация може да доведе до решаване на проблеми, но много двойки няма да успеят, въпреки всички усилия. След лошия период ще ви се отворят нови пътеки, които ще донесат радост.

Ако сте неженени, има голям шанс да срещнете човек, който да ви спечели от пръв поглед. Звездите са на ваша страна, затова се възползвайте от този момент.