Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес никой не може да ви устои

Овен – С Венера във вашия знак вие ще се наслаждавате на красотата с хората, които обичате и ще разпространявате своя ентусиазъм. Ако сте поканени на парти или събитие, не се отказвайте да отидете, защото това ще ви донесе късмет.

Телец – Стойте далеч от хора, които не ви носят нищо положително и просто искат да ви дестабилизират. Днес ще бъдете лъчезарни, харизматични, привлекателни. И каквото и да пожелаете, можете да го получите. Луната благоприятства плановете, за които мислите.

Близнаци – Днес планетите ще ви напомнят, че за да постигнете успех, трябва да запретнете ръкави и да работите усилено. В любовта можете да изживеете вълнуващи емоции, които няма да можете да контролирате.

Рак – Няма по-хубаво чувство от това да правите нещата, които обичате. Днес следвайте сърцето си и танцувайте в свой собствен ритъм. Не позволявайте на другите да ви казват какво да правите, дори когато техните намерения са добри.



Лъв – Любовта може да премине през експлозивни моменти и напрежението ще бъде неизбежно. Ще трябва да сте готови да направите компромиси и отстъпки от ваша страна, ако искате да поправите нещата. Владейте емоциите и контролирайте своите импулси.

Дева – Възможно е да има промени, които не можете да контролирате. Най-доброто нещо, което можете да направите е да говорите, да споделите притесненията си с някой близък. Ще се почувствате по-добре.

Везни – Трябва да оставите назад миналото, за да отстъпите място на нови възможности, които ще ви помогнат да си възвърнете надеждата и да бъдете по-щастливи. Венера, планетата на любовта, ще ви помогне да бъдете привлекателни, съблазнителни, чувствени и ще събуди във вас страст и желание.

Скорпион – Сложете филтър на устата си, днес трябва внимателно да подбирате думите, които ще преминат през нея. Възможно е да обидите някого, без да имате такова намерение. Не можете да върнете думите назад, така че помислете два пъти, преди да кажете нещо.



Стрелец – Не пропускайте онези вълшебни моменти, които ще ви помогнат да се изключите от тревогите и да погледнете на живота с други очи. Луната ви напомня, че вашата интелигентност ви води към успех.

Козирог – Късметът е на ваша страна и ако напълно активирате волята си, ще можете да постигнете това, което искате. Пазете се от клюки и не вярвайте на слухове и интриги - те ще ви съсипят настроението за целия ден.

Водолей – Ще бъдете въодушевени и щастливи и ще имате възможността да преобразите неуспехите на съдбата в мъдри уроци и да превърнете негативното в положително. Луната ще събуди чувственост във вас.

Риби – Не планирайте големи промени - малко вероятно е днес те да са успешни и да донесат ползи. Звездите ви обещават романтично настроение и положителни емоции. Бъдете активни и упорити - именно тези качества определят успеха в личния ви живот.