Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес ще постигате нови цели

Не е най-доброто време за конфронтация или обяснение с половинката ви. Ако отношенията са добри, можете да организирате романтична среща в домашна обстановка. Не се препоръчва да се срещате на претъпкано място заради негативното настроение на деня.

Овен – Основният ви враг в петък сте самите вие. Емоциите затрудняват логичното мислене и затова може да направите глупави грешки. Изоставете всяка прибързаност, както в действията, така и в думите. Успеете ли да държите емоциите си под контрол, ще бъдете непобедими през този ден.

Телец – Хороскопът ви приканва да се настроите на положителна вълна и да хвърлите всичките си сили за постигане на светли цели - в любовта, работата, личностното израстване. Освен това в петък е много хубаво да помагате на другите.



Близнаци – Ако сте търсили възможност да представите нова идея, сега е моментът. Представителите на знака са доста красноречиви в този ден, умеят да очароват и увеличават последователите си.

Рак – Въпреки значителния потенциал, който се крие у вас, очевидно нямате намерение да го показвате пред света. И така, ще предпочетете да се отдръпнете от работата и да не правите нищо. С тази стратегия обаче може да пропуснете интересни възможности.

Лъв – Този ден е много подходящ за решаване на творчески проблеми, както и за намиране на нестандартни изходи от трудни ситуации. Днес е излишно да сте сериозни и строги – към себе си и към околните.

Дева – Ако внезапно днес ви се стори, че около вас има само глупаци, в това няма да има нищо странно: наистина някои хора от вашето обкръжение могат да направят доста глупави грешки в този ден.

Везни – Изберете правилната форма, за да изразите мислите си, без да наранявате никого. Днес може да изразходвате твърде много енергия, като се хвърляте в дилеми: да бъде или да не бъде, да купите или да не купите, да отидете или да останете.



Скорпион – Днес ще е характерно за вас да говорите със сарказъм, с който можете да сразите враг, но и да нараните любим човек. Хороскопът предлага да използвате острите думи с изключително внимание, така че по-късно да не се налага да се извинявате и да съжалявате за казаното.

Стрелец – Звездите ви предупреждават срещу прекомерния ентусиазъм за ред и правила, не измъчвайте себе си или другите с тях. Бъдете по-деликатни към чувствата на околните, не прекалявайте в наставленията и поученията. Тогава всичко ще върви като по часовник.

Козирог – Днешният ви хороскоп ви съветва да се подходи логично към разглеждането на належащия въпрос, който ви вълнува, за да се уверите, че решението не зависи от емоциите, а се основава на разумни аргументи.



Водолей – Днес ви е трудно да бъдете логични в мисленето, но ако се занимавате с творческа работа, тогава може да се срещнете с музата си и да ви хрумне блестяща идея. Като цяло за някои ще бъде доста емоционален ден, който просто трябва да преживеете с минимум нерви.

Риби – Днес може да се подразните от собствената си неспособност да вземете решение. Звездите ви предлагат да се успокоите и просто да отложите въпроса за друг ден, ако е възможно. Е, ако не, по-добре е да потърсите външна помощ и да поискате съвет.