Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес ви предстои зашеметяваща любовна промяна

Ден подходящ за енергична дейност и реформи. Благоприятно за работа, за свободно време, комуникация, пътуване, грижа за себе си.

Овен – Благодарение на някои от добрите аспекти, вие ще се чувствате активни, предприемчиви, неуморими и няма да има какво да ви спре, ако се насочите към нещо. Вие получавате положителна астрална енергия, която отваря цял свят от много добри възможности за вас.

Телец – Ще се радвате на голяма емоционална стабилност, която ще ви позволи да намерите решения на проблемите, които ви тревожат. В любовта ще имате чувството, че имате нужда от промяна и ще се вгледате в себе си, за да решите кое е най-добро за вас.

Близнаци – Внимавайте, защото можете да се объркате и помнете, че не всичко, което блести, е злато. Нищо няма да ви попречи да постигнете това, което сте си набелязали. Смело напред. Ако чакате новини, те ще бъдат положителни.

Рак – Може да има напрежение във вашето обкръжение, което да доведе до промени в плановете и да възпрепятства работата ви. Оставете да ви ръководи интуицията, защото тя може да ви предупреди за нещо, на което трябва да обърнете внимание.



Лъв – Ще трябва да бъдете много предпазливи, да действате уверено и уравновесено, за да не сгрешите или да вземете решения, които да ви отдалечат от целите ви. Не вървете срещу течението.

Дева – Благодарение на добрите аспекти, които получавате от вашия управител Меркурий, комуникацията с другите ще се подобри и ще можете да стартирате отново проекти, които са били замразени. Ще се свържете с хора, които не сте виждали отдавна и вече ви липсват.

Везни – Днес е денят на "бумеранга на добрите дела" за Везните. Още на сутринта ще усетят широката и топла ръка на съдбата на раменете си. Хороскопът показва, че по пътя им ще има само зелени светофари, приятелски настроени спътници и много усмивки.

Скорпион – Трябва да започнете нови проекти само след приключване на всички предишни дела - в противен случай те няма да ви позволят да се съсредоточите върху решаването на току-що започнатите.



Стрелец – Денят е добър за дела от всякаква сложност: днес ще имате усет към бизнеса, който може да ви донесе солидни дивиденти – жалко е, че утре той ще отслабне, ако не и да изчезне напълно. Ще намерите някакво решение и ще се чудите как не сте се сетили досега.

Козирог – Най-добрият начин да успеете е да вярвате в силите си и да игнорирате препятствията, които понякога ще се появяват на пътя ви. Преди да повярвате на слуховете, които достигат до ушите ви днес, помислете кой има полза от тяхното разпространение.

Водолей – Днес вашата креативност ще се прояви и ще постигнете важни успехи, които заслужавате. Но някой проект може да остане да виси във въздуха, защото ще ви е трудно да стъпите на земята. Опитайте се да съчетаете мечтите си с реалността...



Риби – Звездите препоръчват да посветите свободното си време на релакс, но не физически, а духовен: защо не отидете на театър, кино или изложба – ще получите впечатленията, които ви липсват в момента.