Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес взимате отлични решения, ще разрешите много от проблемите си

Денят има доста силна енергия и може да имате неприятности, ако я използвате неправилно. Ден само за съзидателни действия. Лошите дела и постъпки, гневът и агресията ще се върнат като бумеранг и ще ударят по най-слабото място.


Овен – Време е да си поставите нови цели. Знаете, че рано или късно ще стигнете до тях. Не се страхувайте от промените, защото те ще бъдат много положителни за вас. Разбирате се добре с любимите хора, често им давате чудесни съвети.

Телец – Правилно оценявате текущата ситуация и я използвате в своя полза, вземате правилни решения. Ясно проявявате лидерските си качества. Ще успеете да изясните някои двусмислени ситуации от миналото.

Близнаци – Не искате да си отказвате нищо. Това може да доведе до финансови разходи и други проблеми. Ще намерите много причини за радост, ще говорите с приятни хора, ще споделяте нови идеи със съмишленици.

Рак – Доста натоварен ден. Ще имате много неща за вършене, още повече срещи и може би преговори. Всичко това ще отнеме много усилия, но ще постигнете отлични резултати и ще бъдете доволни от себе си.



Лъв – Обърнете внимание на малките неща. Това, което сега изглежда незначително, може да изиграе важна роля по-късно. Възможно е някои събития от този ден да ви тласнат към интересни мисли или да ви принудят радикално да промените плановете си.

Дева – Денят не е от най-лесните, но не може да се нарече неуспешен. Ще успеете, но прекаленото бързане, необмислените действия могат да причинят грешки. Втората половина на деня е подходяща за решаване на сложни въпроси както от делови, така и от личен характер.

Везни – По-добре е да не разчитате на късмет и лесни победи: днес ще трябва да поработите упорито. Денят не е от най-ползотворните, но е отличен за общуване, срещи. Положителни емоции няма да ви липсват.

Скорпион – Първата половина на деня е подходяща за дръзки и рисковани начинания. Отхвърлете съмненията и действайте решително. Ще успеете, ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Възможно е бързо да се разрешат ежедневните проблеми - както незначителни, така и по-сериозни.



Стрелец – Възможно е да се наложи да промените плановете. Това е добре, така че не се разстройвайте. По-късно можете да се върнете към въпроси, заслужаващи внимание. Следобед могат да възникнат някои дребни затруднения, не са изключени и недоразумения.

Козирог – Още от сутринта ще почувствате, че звездите са на ваша страна и със сигурност ще разберете как да използвате това във ваша полза. Благоприятен ден за общуване в неформална обстановка.

Водолей – Имате много работа и не можете да губите времето си. Постоянството и самочувствието са необходими за постигане на целта, но едва ли можете да се справите без подкрепата на приятели. Помислете за някой, който би могъл да ви се притече на помощ или да ви даде добър съвет.

Риби – Денят ще ви зарадва с приятни изненади или добри новини. Богатото въображение и склонността да се реете в облаците няма да ви попречат да се възползвате от възможностите, които отваря този ден.