Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес за вас ще се отворят много врати, които преди това са били затворени

Луната е на празен ход от 06:55ч до 14:25ч. Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници.

Овен – Може да пристигнат новини, които дълго чакате и които ще ви зарадват. Неочаквано събитие ще внесе цветна нотка в ежедневието ви и това ще приповдигне духа ви. Наслаждавайте се на живота и на това, което имате, изживявайки много щастливи моменти.

Телец – Вашата естественост, заедно с вашата откровеност и доброта, ще отворят много врати, които преди това са били затворени. Въпреки че може да имате противоречиви мисли, време е да се насладите на всичко около себе си и да бъдете щастливи.

Близнаци – Доверете се на съдбата и бъдете отворени за всички възможности, които животът ви предлага. Време е за нови цели. Дори да имате някои емоционални възходи и падения днес, ще можете да изпълните всичките си отговорности.

Рак – Малките промени водят до по-големи. Каквото и да искате да промените в себе си, започнете с малки, но стабилни стъпки, без да очаквате резултати за една нощ. Днес бъдете много внимателни в общуването с други хора, защото много добре знаете колко важни са контактите.

Лъв – Днес някой ще посочи къде грешите, но вместо да се сърдите и да приемете защитна позиция, слушайте какво има да ви каже. В областта на любовта ще имате по-голям успех, ако функционирате тактически и стратегически.

Дева – Съсредоточете се върху детайлите на работното място, възможни са небрежни грешки. Възможно е някой около вас да ви е разочаровал. Време е да продължите напред, без да оставяте нещо негативно да ви влияе.

Везни – Ще се почувствате свободни, осъзнавайки, че не всяка стъпка трябва да бъде планирана предварително. Ще трябва да пропуснете някои събития, не можете да бъдете навсякъде. В областта на любовта имате желание да организирате кратко романтично бягство. Вие сте спонтанни.

Скорпион – Избягвайте да участвате в проекти или дейности, които са съмнителни и рисковани. Може да сте в добра физическа форма, но тялото и умът ви се нуждаят от почивка. Време е да се позабавлявате малко и да спрете да мислите за всички.

Стрелец – Не се страхувайте да правите големи стъпки и да рискувате. Щастието ще бъде на страната на смелите. Препятствията по пътя не са проблем за вас, можете лесно да намерите решения за преминаването или заобикалянето им.

Козирог – До вас има човек, който постоянно ви насърчава да действате и да се променяте, за да направите живота си много по-добър и красив. Този човек вярва повече във вас, отколкото вие самите си вярвате.

Водолей – Може да се чувствате напрегнати в началото на деня. Забравете плановете, които сте направили вчера и предните дни и се адаптирайте към днешните условия. Гъвкавостта е ключът към по-успешния ден за вас.

Риби – Щастието е избор, който трябва да направите. Да, понякога трябва да се изправите пред света, за да следвате сърцето си. Спрете да се притеснявате какво ще кажат хората за вашите действия и започнете да се притеснявате за себе си.