Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днешният ден може да промени живота ви!

Овен – Днес ще можете (ако искате) да направите впечатление на точните хора! Събитията могат да ви помогнат да се покажете в добра светлина пред своите началници, колеги или любимия човек. За да се осъществи този сценарий, достатъчно е да бъдете в центъра на събитията.

Телец – Денят обещава да бъде много успешен за вас. Лесно ще намерите общ език с другите и трябва да се възползвате от това! Може би отдавна сте искали да говорите с някого или да предложите някаква идея и ако е така, тогава няма по-добър момент да се направи това. Правилните думи, изречени в точното време, могат да променят живота ви.

Близнаци – Днес трябва да бъдете внимателни във всичко, без значение какво предприемате. Дори и в най-простата работа може да възникнат неочаквани пропуски. Ще имате нови възможности, не ги пропускайте. Луната ви съветва да не вземате прибързани решения.

Рак – Енергия имате достатъчно, за да се справите с всичките си задачи и работа Единственото, което може да ви попречи е нетърпението и прекомерното бързане. Именно поради тях днес може да оставите по-голямата част от нещата по средата недовършени.

Лъв - С добрите аспекти, които получавате от Юпитер, късметът няма да бъде мираж за вас и ще се появи, когато имате най-много нужда от него. Възползвайте се и най-накрая ще получите това, което искате. Луната ви носи нови и обогатяващи преживявания.

Дева – Успешен ден. Влиянието на положителните тенденции е значително, вие се справяте отлично с всичко, което предприемате. Можете да започнете нещо съвсем ново, което още не сте опитвали.

Везни – Денят ви ще бъде изпълнен с флуидите на творчеството. Дори и да сте далеч от бохемските кръгове, във всяко дело, дори и най-прозаичното, вие ще бъдете придружени от творческа искра. Експериментирайте с всичко, което можете.

Скорпион – Днес ще бъдете настроени мечтателно и дори ако обстоятелствата налагат спешно да слезете от небето на земята, за вас няма да е лесно да го направите. Денят ви дарява с ярки фантазии, които с успех ще замъглят реалността. Това важи особено за тези, които са влюбени.

Стрелец – Днес в живота ви може да влезе нещо ново и интересно. Това може да е нов етап, нови хора, нови увлечения, нови чувства, нови места. Звезди от хороскопа ви съветват да не се съпротивлявате на това, което се случва, а да приемате щедрите дарове.

Козирог – Днес проявявате качества като воля, организация и целенасоченост. В състояние сте да държите ситуацията под контрол и да се движите постоянно напред. Така че, ако сте амбициозни, ориентирани към бъдещето, сега е времето да започнете да действате!

Водолей – Вие ще бъдете уверени в своите действия и до последно ще отстоявате своето. Благодарение на този борбен дух, вие сте в състояние да постигнете много, но звездите на хороскопа ви съветват да обърнете внимание на отношенията с другите.

Риби - Творческият огън ще гори в сърцето ви, отразявайки се върху всичко, което вършите. Звездите ви даряват с вдъхновение и творчески усет и тези качества можете да ги прилагате дори и при най-рутинните и скучни дела. Какво да кажем за представителите на творческите професии, чийто потенциал днес няма граници!