Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, февруари ви носи щастие и нова любов

Скъпи Телци, през февруари ще се съсредоточите основно върху професионалните въпроси и едва към края на месеца ще имате възможността да се отпуснете и да изпълните някои свои специални желания. Вашият знак ви помага да балансирате личния и професионалния си живот. Вашата независимост е вашата силна страна, заедно с проявената инициативност, ще ви помогнат да постигнете определени цели.

Благодарение на Марс, сега имате всичко необходимо, за да постигнете много професионални успехи! Меркурий също ще ви направи силни отвътре до средата на февруари и ще изразявате мнението си уверено и убедително.

Вие знаете как да се наслаждавате на малките моменти на щастие в ежедневието. Благодарение на Венера знаете, че нещата не винаги могат да са перфектни, можете просто да се надсмивате над себе си. Тази небрежност ви стои добре, излъчвате увереност в справянето с предизвикателствата. Това ви носи много плюсови точки.

В края на месеца може да се появят проблеми с гърба. Едно погрешно движение и може да ви „захапе“. Затова дръжте гърба си затоплен, не вдигайте прекалено тежко и избягвайте течения, това ще ви спести лумбаго или проблем с междупрешленните дискове. В помощ ще са масажите или целенасочена лечебна гимнастика.

Този месец ще бъде динамичен и интензивен, ако сте женени или обвързани. Вероятно ще се сблъскате с проблеми, които се крият в дълбините на връзката ви. Ако съюзът ви е достатъчно силен, нищо и никой няма да може да му навреди. Настроението в семейството ви ще бъде напрегнато, но за щастие краят на месеца ще ви донесе мир и спокойствие. Ако сте необвързани, ще имате няколко шанса да създадете нова връзка, но във всеки случай трябва да сте активни и да се възползвате от шанса. Предстоят приятни изненади.