Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, не позволявайте на емоциите да диктуват думите

Овен – Вие сте достатъчно самоуверени и се чувствате много добре в собствената си кожа. Дори опитите на другите да развалят настроението ви няма да ви извадят от равновесие. Чувствайте се свободни да вземете нещата в свои ръце.

Телец – Не позволявайте на емоциите да диктуват думите, бъдете разумни. В отношенията с любимия човек напрежение не е изключено, но лесно можете да подобрите ситуацията с нежни думи. Говорейки за любовта си, неприятните моменти ще се стопят и ще се превърнат в страстни и вълнуващи.

Близнаци – Луната ви дава много енергия. Общителността и приятните маниери ви правят неустоимо привлекателни. Имате достатъчно сили да се справите с всички въпроси, но се старайте да изберете приоритетни задачи и да не се претоварвате.

Рак – Ситуацията е лишена от стабилност, но тя има свой скрит смисъл. Гордостта не е порок, но не прекалявайте. Днес лесно ще губите самообладание. Ще сте склонни да вземате твърде навътре всяко нещо.

Лъв – В работата е важно да се избягват радикални решения и промени. Не се намесвайте на работното си място в спорове, дискусии и решения, които не ви засягат. Дръжте се на разстояние. В любовта не бъдете толкова горделиви, това може само да ви навреди.

Дева – Финансовите обстоятелства могат да създадат чувство на несигурност, но тези трудности са временни. Най-вероятно ситуацията скоро ще се промени към по-добро. Някой ще ви даде ценни съвети, не ги пренебрегвайте.

Везни – Опитайте се да не попадате под влиянието на другите и да вземате решенията си сами. Търпението ще ви е от полза. Колкото до любовта, добре е да внесете нещо ново, оригинално и вълнуващо във вашата връзка.

Скорпион – Вие ще успеете във всичко, което правите - у дома или на работа, защото Луната във вашия знак ви подкрепя с много енергия. Емоционалният фон не деня е напрегнат, но вероятно ще успеете да съхраните доброто си настроение.

Стрелец – Пред вас стои необходимостта да направите нещо необичайно, но имате достатъчно доверие в себе си, можете да се справите с всичко перфектно. Денят обещава да бъде активен, така че вечерта си починете добре, за да презаредите батериите за утре.

Козирог – Днес безотговорността може да ви струва много, затова е добре да изпълнявате съвестно всички задължения. Следвайте амбициите си и не се поддавайте на критиките на негативните си колеги.

Водолей – Може да се наложи да се занимавате с неотложни въпроси, които не са били предварително планирани. Бъдете предпазливи и не действайте в ущърб на себе си или другите. Ще намерите добро приложение за творческите си идеи.

Риби – Изпълнени сте с мечтателност и не обръщате достатъчно внимание на сериозните въпроси. Съдбата продължава да ви засипва с благословиите си, почти без да изисква нищо в замяна от вас. Влюбените ще бъдат щастливи в любовта.