Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви щастлив ден. Водолеи, днес всичко, което планирате, ще има успех

Планетите в небето сега са на ваша страна (втората половина на деня) и ще подкрепят реализацията на вашите намерения във всяка сфера на живота.

Овен – Дневният хороскоп ви обещава една изключително приятна неделя. Подредбите на планетите в небето не предсказват никакви негативни събития. Напротив – сега ще бъдете благословени и от Юпитер.

Телец – Юпитер, планетата на щастието, днес е на ваша страна и се грижи почивният ви ден да премине в радостна, безгрижна атмосфера. Можете да се откажете от работата и просто да се насладите на деня и на момента.



Близнаци – Планирайте пикник, за предпочитане в компанията на приятели. Не е нужно да пътувате далеч. Парцел земя, кратко пътуване извън града, дори един следобед в парка ще свършат работа. Докато се забавлявате, може да се срещнете с интересни хора.

Рак – Днес ще бъдете повлияни от благоприятни планетни влияния. Неделята ще премине в приятна атмосфера, особено втората половина на деня. Нещата ще се развият така, както сте си ги представяли.

Лъв – Ако не можете да контролирате изблиците си на гняв и разочарование, тогава прекарайте тази неделя сами. Отпуснете се във ваната или под душа и се регенерирайте, за да сте във форма за утрешния ден. Очакват ви важен проект или нови отговорности.

Дева – Семейната атмосфера предразполага към честност и уреждане на неуредени лични въпроси. Най-добре е да кажете директно това, което ви е на ум. Ако започнете да увъртате, вашият партньор бързо ще го усети.



Везни – Неделния ден ви зарежда с толкова положително настроение, че се превръщате във вулкан от енергия. Доказали сте, че сте отличен организатор и на вас може да се разчита. Въпреки това, споделете отговорностите с околните.

Скорпион – Добри прогнози по емоционални въпроси за вашия знак. Когато Юпитер ви вземе под крилото си, няма кавги, недоразумения, само спокойни дни. Днес няма да се натоварвате прекалено много.

Стрелец –
Очертава се доста обещаващ ден, изпълнен с оптимистичен поглед към света и радост от живота. Вселената ще ви подкрепи в действията ви. Мнозина ще се насладят на приятни изненади!

Козирог –Днес не трябва да се страхувате от неприятности. Луната с Юпитер ще се погрижи всичко да върви добре за вас сега. Освен това можете да очаквате и положителни събития. Настройте се за удоволствие, даване и вземане, изпитване на чувства с всичките си сетива.



Водолей – Не е нужно да се стресирате за нищо. Всичко, което планирате днес, ще има успех и няма риск от семейни конфликти. Всичко ще е наред! Могат да се случат чудеса в сърдечните въпроси.

Риби – Ще бъде изключително приятна неделя, както в семейни отношения, така и в емоционално отношение. Настройте се на добро настроение. На практика това означава положителни съвпадения, както и ползите от успешната междуличностна комуникация.