Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви страхотен ден! Везни, намерете баланс!

Всичко, което идва при вас като други хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Овен
– Време е да се заемете с натрупаните неспешни дела. Това ще ви накара да се почувствате по-добре и по-леко. Ако включите своя чар, тогава всичко, което поискате, ще бъде направено за вас.

Телец
– Не трябва да жертватe времето си в името на интересите на други хора или в ущърб на своите желания. Това е прекрасен ден за вас да общувате с приятели и деца. Отделете време, за да съзерцавате красотата на природата.

Близнаци
– Правете това, което умеете най-добре – общувайте. Днес можете да установите интересни и най-важното полезни контакти. Добре е да си спомните за стари приятели, с които не сте се виждали и чували дълго време.


Рак – Звездите не ви съветват да седите на едно място, защото много неща в този ден изискват активност. Общувайте днес само с онези хора, които ви вдъхновяват – в този ден ви е забранено да се разстройвате.

Лъв – По-малко се разсейвайте - днес ще имате много сериозни и спешни неща за вършене. Освен това не се заемайте с всичко наведнъж - многозадачността в този ден може да се провали и рискувате да направите много грешки.

Дева – Днес емоциите ще ви изяждат отвътре и могат да развалят отношенията ви, така че се опитайте да общувате само с приятни хора и по-рядко се изнервяйте за работата или каквото и да е. Грабвайте възможностите и не ги пускайте.

Везни
– Представителите на този знак трябва да се освободят от потискащите мисли. Важно е да се намери баланс в положителното отношение към събитията от деня. Не трябва да планирате много неща за деня, но е по-добре да прекарате вечерта в компанията на любими хора.

Скорпион – Това далеч не е лесен ден - ще трябва да промените плановете си отново. Така че настройте се да не се разстройвате, а да се адаптирате към обстоятелствата. Преговорите ще вървят, важното е да включите чар и харизма.

Стрелец – Днес сте по-дружелюбни и по-лесно установявате контакт. Изключително благоприятен период за получаване на това, което искате. Важно е родените под този знак да намерят начин за себеизразяване чрез творчески изяви.


Козирог – Не бива да се противопоставяте на целия свят. Козирозите трябва да избягват всяка конфронтация, изящно избягвайки разправа. Нервността и промените в настроението до вечерта ще бъдат заменени от хармонията на дома или приятелския кръг.

Водолей
– За предпочитане е да не се отпускате. Можете да подобрите самочувствието си в приятелска среда от съмишленици. Трябва да се съобразявате с обстоятелствата, въпреки ограниченията, които създават. Важно е да поддържате усещане за реалност.

Риби – Не се отказвайте от недовършени дела поради загуба на интерес към тях. За представителите на този знак съществува риск да попаднат под влиянието на настроението на някой друг.