Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаквайте нова работа през октомври

Не се притеснявайте – октомври ще е успешен и ползотворен месец. Във финансово отношение все още има предпоставки за промяна на всичко към по-добро. Трябва да сте по-открити и упорити, за да можете по-добре да изпълнявате задълженията си. Упоритостта може да бъде полезна в работата, с нея можете да се справите с много трудни задачи. Прекалената активност обаче може да доведе до малко стрес. На тази основа могат да възникнат конфликти, както с колегите, така и с бизнес партньорите. Не се изключват проблеми в отношенията с шефа ви.



По-добре е да насочите енергийния си поток към творчески проекти. През месеца има отлични условия за намиране на нова работа или за започване на бизнес. Със сигурност има такива, които ще ви подкрепят в начинанията ви. Добре ще е да се запишете на масажни и козметични процедури.



Семейните Телци ще имат много проблеми и притеснения. Ако не се справите с тези проблеми сега, те могат да се влачат още дълго време. Подредете личния си живот. Отделете повече време на половинката си. Е, ако просто сте уморени един от друг, тогава можете временно да се разделите на различни посоки. На 12-13 октомври Венера се противопоставя на Уран, като ви вдъхновява и дава идея как да получите най-доброто от двата свята - любовта и независимостта.



Влюбете се в себе си, после в живота и едва след това - в този, който искате. Много Телци ще почувстват, че пътят ги привлича. Честно казано, не бива да се спирате и да се борите със себе си. В крайна сметка е добре да се вслушате в желанията си, да поискате няколко свободни дена на работното място и да се отправите с кола на някъде. Така че, когато почувствате вкуса на живота, ще можете отново да се върнете към онези неща, които преди това не само не ви носеха удоволствие, но и напълно ви потиснаха. Изморени сте не толкова от дела, колкото от факта, че душата ви се блъска като птица в клетка.