Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, отделете време за личния си живот

Овен – Днес обърнете внимание на тайните сигнали, които Вселената ви изпраща. Може някой да потърси емоционална подкрепа от вас. Преразгледайте своите планове и помислете как да ги оптимизирате.

Телец – Благоприятно време за личния ви живот. Потоците на хармонична енергия, които звездите изпращат към вас, ще помогнат да откриете сърцето си пред любимия човек, да споделите с него любовта си.

Близнаци – Денят ще премине относително спокойно. На рутинната работа ще посветите доста време. Партньорът ви очаква да му обърнете по-голямо внимание. Заедно може да обсъдите някои въпроси, които касаят близкото ви съвместно бъдеще.

Рак – Освободете съзнанието си от излишните притеснения. Днес Луната от вашия дом на любовта, ще ви изкушава да внесете свежи нотки в личния си живот. Хубав ден да флиртуване, романтични забавления.

Лъв – Настроението ви днес може да бъде доста творческо, особено в по-късните часове на деня. В любовните ви връзки ще се наблюдава повече романтичност, но ще има и известна неопределеност. Засилват се сексуалните ви потребности.

Дева – Заемете се само с тези дела, които не изискват от вас допълнително умствено или физическо усилие. Ставате необичайно чувствителни и сантиментални. Влиянието на планетите ще вдъхновят някои от вас да направят някакво подобрение в дома си.

Везни – Днес не се надявайте на пълна свобода на избора. За да се възползвате от ситуацията, е необходимо да се вземат предвид всички обстоятелства, емоционалната атмосфера, семейството и работата. У вас може да се появи потребност да останете в уединение.

Скорпион – Добро време за експерименти в любовта и еротиката. Романтичната Луна ви действа вдъхновяващо и емоционално. Душата ви се нуждае от любов и ако имате такова желание, не го потискайте.

Стрелец – Днес ще сте в невидим контакт с вашата пътеводна звезда. Сутрешните часове са подходящо време за създаване на ментални образи, свързани с успеха. Не си поставяйте вътрешни бариери: точно сега сте близо до реализирането на мечтите си, тъй като сте придобили опит и сте се укрепили в позицията, от която се нуждаете.

Козирог – Ако в отношенията ви има нещо сложно и неизяснено, днешният ден ще освети източника на проблема. Емоционалната Луна в дома на партньорството на вашия знак акцентира върху темата на връзката ви. Влиянието на Лунните енергии ще помогне да се намерят правилните думи, за да се изразят чувствата към любимия човек.

Водолей – Развитието на ситуациите до голяма степен зависи от вашия начин на общуване и умението ви за комуникация. Не забравяйте, че проявите на тактичност са във ваш интерес. Относно личния ви живот, днес лесно ще можете да привличате вниманието и да очаровате.

Риби – Днес не се стремете към външни постижения. Позволете си да се отпуснете. Избягвайте всякакво натоварване. Повечето от свободните представители на знака ще могат да се потопят в море от страст.