Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, ще имате невероятен ден

Овен – Има малка вероятност нещо да се обърка в плановете ви, но най-важното сега е да не губите вяра и да мислите, че няма шанс да промените ситуацията към по-добро. Доверете се на съдбата - тя е подготвила приятни изненади за вас. Решението и смелостта ще ви бъдат много полезни днес.

Телец – Събота e невероятно добър ден за вас. Днес обстоятелствата се развиват по такъв начин, че да увеличите максимално вътрешния си потенциал. Това ще се случи, ако не се страхувате да се справите със сложните проблеми.

Близнаци – Не изпадайте в песимизъм, не критикувайте, не изисквайте, защото има опасност да влошите отношенията си днес и утре. Може би в късния следобед ще претърпите срив, причинен от натоварванията от изминалия ден.

Рак – Вероятно е необходимо да се вземат решения по финансови въпроси сега и би било разумно да се претеглят плюсовете и минусите. Може да почувствате нужда да споделите идеите си или нещо, което лежи на сърцето ви.



Лъв – Вашите мисли ще бъдат насочени към по-сериозни неща в живота. Подарете си малко почивка и се научете как да се наслаждавате на всеки момент. Ще имате още идеи, които ще ви бъдат от полза.

Дева – Денят ще бъде тих и ще имате повече свобода. Готови сте да укрепите отношенията си с колегите. Любовният живот е последван от тих период, пълен с хармония. В тази ситуация най-доброто оръжие е дипломацията и търпението.

Везни – Пасивен ден. Препоръчва се тактиката на изчакване. В този ден не планирайте да се срещате с приятели и не спорете с никого. Избягвайте да се набивате на очи, по какъвто и да било начин.

Скорпион – Днес ще ви е необходима способността да се адаптирате към промените. Бъдете отворени за различни опции и възможности. Нищо няма да ви развали настроението и никой няма да ви повлияе толкова лесно.



Стрелец – Съсредоточете се върху по-сериозните неща в живота, но се опитайте да балансирате и да не стигате до крайности. В личните отношения са възможни промени към по-добро, макар и не толкова съществени, колкото бихте искали.

Козирог – Във всички аспекти трябва да се внимава. По този начин можете да избегнете много отрицателни влияния от хората около вас. Посветете следобеда на дома, семейството и децата. В интимен план този ден може да бъде хармоничен и да носи усещане за тихо щастие.

Водолей – Не се съмнявайте в успеха на начинанията си, справяте се добре, а и звездите са на ваша страна. В любовната област атмосферата ще зависи само от вас. Не се изолирайте и проявете инициатива за промяна.

Риби – Обикновено сте търпеливи, когато няма отговори на въпроси и животът е загадка, но днес сте склонни да рационализирате ирационалното! На помощ ви идва лунният транзит през вашия духовен сектор през целия ден.