Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, тази седмица ви носи нови усещания в любовта

Отново ни очаква една позитивна седмица.

На 21 август Венера влиза в знак Дева. През този период емоционалният фон се променя, практичността замества страстите и емоциите.

Меркурий в тригон с Юпитер - Като цяло е подходящо време за практичен рационализъм, разумен практицизъм, появяването на прекрасни идеи, благоприятно за писмено общуване, уреждане на различни бизнес дела или с властите.

На 23 август Слънцето преминава в знак Дева.

На 24 съвпад на Венера с Марс. Планетата на любовта се чувства скована и твърде предпазлива, но Марс й придава все пак от своя темперамент и ентусиазъм. Техният съюз ще засили сексуалната настройка у хората, както и творческата енергия. Това е активен период, чиято енергия трябва да бъде насочена към творчеството и съзиданието. Носи обаче раздразнителност, неспособност от самоконтрол. Човек може да стане роб на страстите си, когато губи чувство за мярка и такт.

Луната през седмицата преминава през знаците Овен, Телец, Близнаци.

Благоприятни дати за подстригване – 20, 21, 24 август.

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

21.08. 07:08 - 21.08. 07:38
23.08. 00:33 - 23.08. 17:35
25.08. 10:00 - 26.08. 00:06



Овен – Тригонът на Меркурий с Юпитер носи добри новини, оптимизъм, откритост и прогресивна перспектива. Това е чудесно време да правите планове благодарение на добрите си инстинкти и мисленето, ориентирано към бъдещето. Това също е подходящ момент за проучвания, изпити, пътувания, бизнес и правни въпроси. Положителното мислене, широката перспектива и отличните умения за вземане на решения ви позволяват ясно да визуализирате предпочитания път пред себе си. Добрите комуникационни умения и откритото самоизразяване правят общуването ви богато и пълноценно. От четвъртък до неделя ще имате трудностите при контролиране на вашите емоции. Може да имате смесени чувства дори към добри приятели. В един момент можете да ги обичате, а в следващата минута да ги мразите. Така е възможно да станат бурни връзките ви. По-високото самочувствие значително ще подобри отношенията ви. Колкото повече обичате себе си, толкова повече ще ви обичат и другите.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете предпазливи – 19, 20

Телец – Тригонът на Марс към вашия знак ви носи енергия и страст, които са добре балансирани и не са агресивни и да заплашват другите. Чрез вашата директност и инициативност ще бъдете забелязани по добър начин, особено от началниците и лицата от противоположния пол. Квадратурата на Меркурий увеличава темпото на живот, умствената активност, комуникациите, късите пътувания и срещите. Бързото темпо обаче може да доведе до нервна раздразнителност и прибързано мислене. Оставете си повече време за обмисляне и не бързайте да вземате важни решения. Трябва да работите по-усилено, за да имате нещата по начина, по който искате. Слънцето и Венера дават допълнителен тласък, необходим за подправяне и разнообразяване на любовния ви живот. Засилената харизма и сексуалният магнетизъм ви правят привлекателни за противоположния пол. Този период е подходящ за вашия любовен и социален живот. Следвайте инстинктите си към успеха.

Благоприятни дни –25
Бъдете предпазливи – 21, 22

Близнаци – Венера засилва нуждата ви от любов и обич, но ще трябва да се потрудите по-усилено, за да ги получите. Може да се наложи да преодолеете склонността си към мързел и егоизъм. Избягвайте да изпадате в дългове или да харчите за несъществени неща. Венера заедно с Марс увеличават сексуалните ви апетити, но може да предизвикат сексуално неудовлетворение и конкурентно напрежение. Ако се срещате с някого, трябва да внимавате да не понижавате стандартите си или да не се излагате на риск заради задоволяване на нуждите си. Меркурий прави креативно мисленето ви и ясно себеизразяването. Очаквайте добри новини и приятен разговор. Това натоварено, но продуктивно време е подходящо за социализиране, писане, говорене, търсене на услуги, изпращане на заявления, обучение, изпити, покупка и продажба. Тригонът на Меркурий с Юпитер носи добри новини, оптимизъм, откритост и прогресивна перспектива. Това е чудесно време да правите планове за бъдещето. Това също е подходящ момент за проучвания, пътувания, бизнес и правни въпроси.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете предпазливи – 24, 25

Рак – Новата седмица ще предложи възможности за растеж и можете да разчитате на уменията си за добра преценка, за да изберете само онези от тях, които са подходящи за вас. Тези възможности може да са във вашата кариера, чрез инвестиции или бизнес сделки или в личния ви живот като основни материални притежания или избор на отношения. Марс ви носи енергия, самочувствие и смелост. Венера ви дава мир и хармония с възможности за любов и пари, повишава вашата привлекателност и чаровност. Заедно те увеличават желанието ви за интимни отношения. Засилва се интересът и вниманието на противоположния пол към вас. Възползвайте се от това чудесно време за запознанства или подобряване на съществуващите отношения. Ще се стремите да покажете любовта и обичта си към някой специален за вас човек. Подходящ период за общуване, забавление и запознанства. Освен това е подходящ момент за пазаруване на облекло, козметични продукти, бижута и подаръци.

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете предпазливи – 19, 20



Лъв – Седмицата носи добри новини, ентусиазъм и оптимизъм, а късметът ще ви съпътства почти навсякъде. Няма нужда да бързате да вземате важни решения, в която и да е от областите. Звездите и планетите са подредени по такъв начин, че всеки не напълно обмислен акт може да доведе до големи проблеми. Трябва да поддържате емоционален баланс, не допускайте да бъдете раздразнителни и агресивни, избягвайте да влизате в конфликти. Ще искате да разберете истината за нещо или някого. Проявете повече такт и дипломатичност, когато изяснявате спорове между вас и другите или семейството. Втората половина на периода носи любов, нежност, хармония и приятелство. Ще се чувствате добри и изпълнени с хармония. Тази седмица ще имате много положителни емоции в любовта и ще се опитате да направите всичко възможно за хармоничното развитие на вашите взаимоотношения.

Благоприятни дни –19, 20, 24, 25
Бъдете предпазливи – 21, 22, 23

Дева – Тази седмица ще ви бъде интересно заради някои събития. Ще имате много планове и очаквания за различни неща. Възможно е да изживеете нещо свързано с промяна, отделяне или преместване – свързано с вас или с някой близък човек. Пазете се от хора, които обичат клюките, защото може да се окажете замесени в неприятна история. Определено ще сте по-интуитивни от обичайното, така че за вас ще бъде важно да се доверите на инстинктите и впечатленията си при преценките си. Знайте, че всеки проблем може да бъде решен чрез такт, дипломация и преди всичко с търпение. Новите хора, които ще срещнете, ще заемат своето място в живота ви. Любовта ще бъде важен фактор през тези седем дни, независимо от вашето семейно положение. Ще разкриете своята нежна и чувствена страна. Ще бъдете доста сексапилни, което ви прави изключително привлекателни, а общуването с вас по-приятно и вълнуващо. Така че това е добро време за запознанства, забавление, а също и за творческа работа.

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете предпазливи – 24, 25

Везни – Новата седмицата ще бъде много успешна. Самочувствие и позитивно отношение няма да ви липсват. Слънцето ви дарява с енергия, ентусиазъм и креативност, за да постигнете целите си и да се насладите на добри времена с приятели и семейството. През тези седем дни можете да започнете нови неща. За съжаление ще има и такива, които ще се страхуват да поемат рискове или ще искат да имат повече време за размисъл, поради което ще пропуснете интересни шансове в личния или професионалния живот. Тайната на една успешна седмица ще бъде скрита в детайлите. Вниманието е основният спасител на живота на представителите на този зодиакален знак. Положителната енергия ще надделее над отрицателната, така че късметът също ще ви се усмихне в любовта. През периода ще трябва да мислите и да действате бързо, ако искате да се възползвате от новите възможности, които ще се появят. Добре е да не се забърквате в ситуации, тайни и чужди игри. Може да ви обвинят в неща, които не сте направили. Вероятно най-накрая ще получите новината, която сте чакали.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете предпазливи – 19, 20

Скорпион – И през тази седмица оставате фокусирани върху дългосрочните си цели. Резултатите ще утвърдят сигурността и самоувереността ви, ще бъдат източник на гордост и удовлетворение. Бъдете нащрек с обещания, които някой лесно дава или поне не разчитайте на тях. Някои от вас ще предприемат ремонти или подобрения, които ще се окажат доста по-сложни от очакваното. Може да възникнат проблеми с приятели, които ще ви объркат или изненадат. Възможни са неприятности и от друго естество, които могат да ви направят нервни и избухливи. Избягвайте неразумни или прибързани решения, особено тези, свързани с покупки.
В следващите дни можете да вземете някои смели решения, а после да се почувствате притеснени или объркани да не сте сбъркали, но не се притеснявайте. Решенията ви са правилни и те ще ви отведат в правилната посока. Благоприятно е за пътуване, независимо поради каква цел. Тази седмица ще трябва да обърнете специално внимание на вашите лични или семейни отношения. Марс ви дарява с енергия, самочувствие и смелост. Чудесно време за запознанства или подобряване на съществуващите отношения.

Благоприятни дни –25
Бъдете предпазливи – 21, 22



Стрелец – През тази седмица ще бъдете по-енергични и уверени в себе си. Ще имате повече контакти и задачи за изпълнение. Време е да покажете своята работоспособност, отговорност и способност да организирате! Довършете това, което е останало незавършено. В главата ви ще се родят иновативни идеи, ще се срещнете с интересни хора и накрая ще се почувствате по-добре. Опитайте се през повечето време да се заобикаляте с тишина и спокойствие. Трябва да възстановите изразходваните сили. Марс може да създаде напрежение около вас и да се появи нуждата да доказвате и отстоявате себе си, правата си и принципите си. Каквото и да става, не спирайте да се усмихвате. Запазете спокойствие и използвайте разума си - има начини и средства за спасяване на ситуацията, използвайте творчески подход. Възползвайте се през тази седмица да решите в дома проблеми, грижи или ангажименти, свързани със собствеността. Ново запознанство може да бъде осъществено чрез посредничеството на роднини или приятели.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете предпазливи – 24, 25

Козирог – През тази седмица успешно ще проявите своите делови качества. Работата ви ще изисква повече концентрация. Ще имате различни възможности да реализирате своите задачи и планове. Ще се чувствате по-сигурни в себе си. В допълнение към основния източник на доходи, може да получите допълнителни доходи. По-специално, това може да са частни поръчки за работа на свободна практика, извънреден труд или друго. Ще имате силна вътрешна потребност за тишина и уединение. Може би ще ви е необходимо на спокойствие да преосмислите събитията от последните дни. Семейната стабилност е вашият основен приоритет тази седмица и ще искате да направите всичко възможно, за да се почувства домът ви обичан, приветлив и спокоен. Време е за преустройство, ремонт, обновление. Креативният и оптимистичен Марс разпалва въображението ви. Той ще засили способността ви да популяризирате себе си и талантите си. Време е да спрете да се криете и да започнете да показвате своите способности. Периодът е подходящ момент за среща с някое ново лице, ако сте необвързани и търсите любов.

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете предпазливи – 19, 20

Водолей – Отделете време да слушате какво иска да каже любимия човек, за съвместна почивка и прояви на нежност. Внимавайте да не обещаете нещо, което не можете да изпълните поради различни отговорности. Заради опозицията на Марс, може да почувствате липса на вътрешен баланс. Движете се повече или поне се разхождайте. Свежият въздух ще ви накара не само да се почувствате по-забавно, но и ще очисти аурата ви от всякакви черни мисли. Отнасяте се твърде сериозно към живота, време е малко да се отпуснете. Някои планети ще ви помогнат да проявите повече позитивизъм и оптимизъм, проумейте, че сте далеч по-способни, отколкото осъзнавате.
Няма да искате да прекарвате прекалено много време сами. Някои от вас ще започнат тайна любовна афера или ще възстановят отминали отношения. Можете да влезете в любовен триъгълник. Най-вероятно именно вие ще трябва да избирате.

Благоприятни дни –19, 20, 24, 25
Бъдете предпазливи – 21, 22, 23



Риби – Тази седмица ще бъде благоприятна за вас. Ще се повишат вашата жизненост, енергия, магнетизъм. Всичко ще ви се отдава с лекота. Благодарение на вашата интуиция и творчески подход, вие ще преодолеете всички препятствия. Не се колебайте да вземете решението, което отлагате, ако смятате, че сега е моментът да го направите. Поява на възможност или късмет, които ще променят някои неща в живота ви. Внимавайте с импулсивните решения и действия. Стремете се да живеете спокойно, опитайте се да стабилизирате емоциите си. Не претоварвайте тялото, поддържайте умереност във всичко. Ще се нуждаете от повече релакс, така че през почивните дни първо се погрижете за себе си и чак тогава за другите. Венера ще ви подкрепя в любовта. Ако сте сами, огледайте се, флиртувайте, посещавайте места, където можете да срещнете някого. Дори ако от това не излезе нищо сериозно, то ще ви се отрази положително.

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете предпазливи – 24, 25