Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, влизате в центъра на вниманието: ноември ви носи любов и успехи!

Скъпи Телци, ноември ще подхвърли много нови теми за размисъл. Юпитер, планетата на щастието и чудесата, продължава обиколката си през вашия сектор на постиженията и остава тук до 29 декември, откъдето ще ви донесе голямо щастие и дори чудеса в напредъка ви до края на годината. Вие професионално ще блеснете над всички останали и много от вас ще достигнат върха на успеха.

Нови възможности, отворени врати и ярки аплодисменти ви очакват. Не можете обаче да бъдете мързеливи и да очаквате, че „всичко ще бъде решено от самосебе си“. Ако работите усилено и сте на прав път, гарантирано ще постигнете успеха. Не се страхувайте от вашата сила и амбиция, защото това ще ви отведе далеч. Знайте, че сте готови да влезете в центъра на вниманието повече от всякога.

Този месец инстинктът ви ще бъде толкова силен, че може да ви измъкне от неприятности на няколко пъти. Използвайте го като оръжие за справяне със сложни ситуации, в които логиката не може да ви помогне. Освен това вашата проницателност ще бъде необходима, за да вземете правилни решения по въпроси, които засягат хода на вашите професионални или лични планове.

Огненият Марс ще транзитира в сектора на вашите взаимоотношения, показвайки, че вашето внимание ще бъде насочено към работа в екип, сътрудничество или правене на сериозни планове с партньор. Това е чудесен момент да работите съвместно и единно, а не да летите сами.
Почти през целия ноември Слънцето ще бъде във вашия сектор на партньорството.

По време на този транзит много от вас ще почувстват силно желание да бъдат близо до партньора си, който през този период ще бъде един вид огледало, в което можете да се вгледате, за да опознаете себе си по-добре. Може би благодарение на подкрепата на любим човек най-накрая ще успеете да реализирате потенциала си.

В любовния си живот ще преминете през различни ситуации през месеца. Първоначално нещата ще бъдат малко монотонни, но постепенно ще се подобряват. Ще имате възможност да прекарате красиви моменти с партньора си, особено ако сте влюбени. Към края на месеца може да възникне известно напрежение между вас. Многото работа, както и ежедневието, ще окажат влияние върху връзката ви.

Четете още: Скъпи Овни, ноември ви носи успех, приятелства и разтърсваща нова любов