Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците да не дават празни обещания, благоприятни моменти за Везните

Ден, в който трябва да разрешите сложни ситуации и стари проблеми и да се опитате да спечелите повече свободно време.

Овен – Очакват ви няколко натоварени и уморителни дни, в които трябва внимателно да организирате времето си. Чувствате нужда от промяна, независимо дали е свързана с начина ви на живот, начина, по който организирате времето си или начина, по който се грижите за себе си.

Телец – Пазете се да давате обещания, които не можете да изпълните! Отношенията ви ще се усложнят ненужно, а неизпълнените желания ще ви оставят горчив вкус. Радвайте се на хубавите неща, които имате и намирайте прости решения.

Близнаци – Ще трябва да размислите и да направите промени в плановете си, свързани с празниците. Не обичате да се отказвате от нищо, но може да сте изправени пред избор, дори и да не обичате да правите компромиси.



Рак – Може да е по-труден ден на работа. Трябва да се справяте сами с трудни задачи. Ето защо е добре да си сътрудничите с колеги, които имат опит. Направете финансов резервен план и се опитайте да отделите малко пари. Време е да помислите за малки спестявания за Коледа и Нова година.

Лъв – Пазете се от хора, които се променят с всеки ден и дават твърде много обещания. Има риск да направите грешен избор, ако се оставите да бъдете повлияни от такива лица. Следва по-деликатен период за двойките, независимо дали са нови или не.

Дева – Потърсете нещо ново, опитайте се да направите нещо специално за себе си, за да се развиете в посоката, която искате. Ако нещата, от които не сте доволни, останат в застой, няма да можете да промените нищо в живота си.



Везни – Звездите благоприятстват решаването на битови, семейни и любовни проблеми. Възползвайте се от благоприятните моменти и потърсете подкрепата на партньора си в живота, ако имате някои по-сложни ситуации за решаване.

Скорпион – Когато отивате на работа, вземете със себе си доброто си желание и се постарайте да създадете възможно най-приятна атмосфера. Няма да постигнете много добри резултати през първата част на деня, ако не си сътрудничите с колегите си и ако не работите всички в една посока.

Стрелец – Откриват ви се нови възможности за осъществяване на вашите амбициозни мечти. Покажете, че можете да бъдете креативни, когато са необходими спешни решения в работата, и че можете да поемете инициативата в трудни проекти.



Козирог – Астралното влияние ви носи късмет, така че можете да опитвате нови неща. Що се отнася до отношенията с околните, трябва да сте по-отворени. Сред тях има хора, които не ви познават много добре.

Водолей – В семейството избягвайте да обсъждате по-деликатни теми с близки роднини, които не могат да разберат желанията ви. Говорете с тях само ако могат да ви помогнат и ако знаете, че ви подкрепят. В противен случай е много по-добре да запазите смелите идеи за себе си.

Риби – На работното място атмосферата ще бъде доста монотонна и сива, но ще успеете да завършите работата по не толкова приятни задачи. В края на деня ще разберете, че все пак денят е бил добър и че сте се отървали от нещо трудно.

Четете още: Тези 4 зодии ще бъдат целунати от съдбата през 2023-та